Comisarul şef Ovidiu Timişan este oficial comandantul Poliţiei Deva

16 iulie 2018 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Noul şef al Poliţiei municipiului Deva este… vechiul şef, adică Ovidiu Timişan, împuternicit la comanda poliţiei devene.
Comisarul şef a susţinut examenul pentru acest post, în urmă cu câteva zile şi l-a luat cu nota 8,80. Timişan era la comanda Poliţiei municipiului Deva, din iulie 2017, dar doar împuternicit. De acum, el este şef plin. Ovidiu Timişan a fost singurul candidat la concurs. Garda veche de la Poliţia Deva a început să se schimbe de anul trecut, când Aurel Tihodor a ieşit la pensie, în iunie 2017. Totodată, adjunct al şefului Poliţiei Deva a fost numit, tot anul trecut, Cristian Link, fostul şef al Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Viorel spune:

  Si cind a concurat la sefia serviciului juridic cum de a luat 3,10 ? Va spun eu : atunci nu avea pile. De ce nu au mai fost si alti concurenti ? Pt ca se stia ca el trebuia sa iasa. Un slugaroi al sefilor. E urmasul dictatorului tihodor si la propriu si la figurat. Un om care a uitat de unde a plecat. Asa este tot sistemul MAI. Rusineee

 2. Moldo spune:

  Așa-i o jigodie ordinară. Un polițist de doi bani. La pus sef sora sa care-i judecatoare. De ce sa mai mergi la concurs dacă se stie dinainte cine cîștigă. O instituție infectat.

 3. aron spune:

  Mult ii place la asta sa conduca! Si la sora-sa la fel. De 3 luni se stie cine va fi sef la politie. Sora-sa, care se apleaca in fata procurorilor l-a pus acolo! Sunt mai corupti decat cei pe care ii ancheteaza. Rusine!

 4. Roxana spune:

  Da , cam asa e. Din pacate. Ce se spune mai sus e adevarat. Fosta sluga de’a lui dumitru si tihodor. Ce vremuri urite traim.

 5. Badea Cirtan spune:

  Asta-i un mascarici. Seamana cu mutulica din cei sapte pitici. Ha ha ha

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Concursul pompierilor voluntari şi privaţi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Hunedoara a găzduit etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale, rezervată serviciilor private şi voluntare...

Accidente cu răniţi, din cauza neatenţiei

Pe DN 7, în localitatea Mintia, un cetăţean turc de 38 de ani, care conducea un autotren, nu a păstrat...

Gimnasta Olivia Câmpean vrea din nou la Deva

Surpriză mare în sala de la Izvorani, la competiţia de gimnastică dintre România şi Israel. Printre spectatori s-a aflat şi...

Închide