Comisarul şef Mircea Pitulescu, adjunct la IPJ Gorj

8 februarie 2015 | 13 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

03 Mircea-Pitulescu-IPJ-3

Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, din data de 4 februarie a.c., comisarul-şef de poliţie Ion Frăţilescu, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj, a fost transferat la Mehedinţi. Astfel, şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, comisar-şef de poliţie Mircea Pitulescu (foto), a fost împuternicit să exercite temporar funcţia de adjunct al şefului IPJ Gorj. De asemenea, la comanda IPJ Gorj, începând cu data de 6 februarie a.c., a fost împuternicit comisarul-şef Gheorghe Parepa, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. (O. Mihnea)

Comentarii (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. marcu spune:

  Oare cite functii cadou mai primeste acest pui de militian? Tot taicasu ia facut sigur cadou aceasta functie. Daca nu era taicasu general toti trei ar fi fost niste simpli muncitori. Ai luat locul altuia bai nemernicule. Acolo trebuia sa fie altcineva competent. Sa ai soarta lui mata bai pui de militian.

 2. willy spune:

  Acest militian a facut multe abuzuri. Toate au fost musamalizate de insp, sef liviu dumitru. Pe nevastada a facuto ofiter. Pe finul lui ls facut ofiter. Lea dat raspunsurile la intrebarile din concurs. Le avea de la cms. Sabau remus. Dnaul a fost anuntat, dar cum a venit asa a si ecat. Rusine spagarilor ce sinteti.

 3. radu spune:

  Asta sef? Sunt altii mai destepti si mai competenti, dar nu au pilele lui asta. Daca nu era tatal lui chestor nici unul din cei trei frati nu era acum politist, dar cum in acest minister predomina pilele si spaga, tot asa va ramine.

 4. george spune:

  Sai dau m…e lui pitulescu. Un bulangiu

 5. rupavili spune:

  Acest politist ,interlop cu legitimatie de la stat ,a mers la Selaru Petru la inchisoare ,ori ia fapta pe el ori da vina pe mine si la obligat sa devina martor impotriva mea prin marturie mincinoasa promitandui ca va fi eliberat mai repede .

 6. rupavili spune:

  De fata cu acest politist ,interlop cu legitimatie de la stat ,procuroara hurdubeu cristina adriana m-a amenintat ca ,o sa fiu omorat in inchisoare ,a mai fost de fata si avocat Grumazescu Valentin in data de 21-10-2013 .Numai de interlopi cu legitimatie de la stat avem parte in functi publice la stat .

 7. george spune:

  Daaa rupa vili. Ai mare dreptate. Asa mia facut si mie acest bulangiu de pitulescu. Pe multi ia facut asa. Un interlop cu legitimatie.

 8. george spune:

  Procurarea hurdubeu? O stiu . O timpita si sifoana. E amanta lui bulangiu de pitulescu. Felicitari rupa vili pt curajul de care dai dovada. Nu te lasa. Zii tot pe fata. Daca au facut abuzuri fale plingere.

 9. milu spune:

  Bravo villi. Ai curaj cind altii mor de frica sa vorbeasca despre acest interlop cu legitimatie. Si varul meu a fost anchetat de acest interlop si a facut multe abuzuri asupra lui. Un pui infect de militian.

 10. piciu spune:

  Ba puneti si voi o poza recenta cu acest comisar de carton. Sa i se vada chelia aia deasa si fata aia de bulangiu. Sa-mi bag ceva in gura lui si a lui masa. O jigodie.

 11. cuba spune:

  Acest militian e lup paznic la oi. Subalternii lui sunt de fapt slugile lui. El la rindul lui este sluga insp. Sef si a lui molot. Ia salariu degeaba. O capusa.

 12. piedone spune:

  Acest gabor este protectorul lui perasifon. Tot judetul stie. Pera e liber pt ca sifoneaza pe altii la acest militian corupt. Ce face dna-ul? Doarme?

 13. Adi Popa spune:

  Un jeg ordinar. Ca tot clanul Pitulescu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident grav în Defileul Jiului

Circulaţia rutieră între Petroşani şi Tg. Jiu, pe DN 66, a fost blocată mai bine de trei ore din cauza...

Simota, arestat preventiv, dar şi la domiciliu

Dosarul în care omul de afaceri Alin Simota (foto) este judecat alături de Cristian Litera şi alte 12 persoane pentru...

Până la urmă a luat țeapă

Un tânăr de 19 ani din Hunedoara a fost tras pe sfoară de un escroc.  Dar nu din prima. Tânărul,...

Închide