Comercianţii din Piaţa centrală se coc la 40 grade Celsius, vicele ridică din umeri

Comercianţii din Piaţa Centrală din Deva sunt disperaţi, după ce sistemul de climatizare s-a de­fectat. Vânzătorii se sufocă de căldură, cum­pă­ră­torii rar se încumetă să intre acolo, iar marfa se poa­te arunca la gunoi, pentru că se strică de căl­dura mare.
Totul, deoarece cei care au preluat în ad­mi­nis­trare piaţa, Serviciul de Cadastru din primărie, nu au făcut un contract de mentenanţă din noiembrie anul trecut şi până acum. Iar acum se dau de ceasul morţii că achiziţia durează. Bine,dar un gos­podar îşi face iarna car şi vara sanie.
De ce cei de la Cadastru nu au încheiat un con­tract de mentenanţă pentru sistemul de clima­ti­zare şi pentru celelalte utilităţi? Aceasta-I între­bare. Contactat, viceprimarul Ferdinand Pogocsan ri­dică din umeri. “Nu putem face nimic până săptă­mâna viitoare (n.r.-săptămâna asta).
Ce să zicem, dar când aţi venit în funcţie, dom­nule viceprimar, de ce nu aţi spus că vă spălaţi pe mâini de problemele oamenilor? Comercianţii din Piaţa Centrală v-au solicitat să mergeţi acolo, să staţi 5 minute să faceţi puţină saună, împreună cu ei, să vedeţi cum li se strică produsele. Nu aţi fost. Este simplu să te pună partidul în funcţie, iar când oamenii au greutăţi, şi este responsabilitatea autorităţilor locale să le rezolve, să ridici senin din umeri. Ar trebui să vă daţi demisia, domnule vice­primar, dacă aveţi demnitate. (S.Popa)

8 comentarii la „Comercianţii din Piaţa centrală se coc la 40 grade Celsius, vicele ridică din umeri

 • 28 iunie 2021 la 22:42
  Legătură permanentă

  Asta ați ales,asta aveți să trăiască Primăria Deva împreună cu primarul.Asta meritați.

 • 1 iulie 2021 la 7:05
  Legătură permanentă

  Iar cenzura . Nu se publica comentariile . Cine plateste comanda muzica ! 🙂

 • 1 iulie 2021 la 16:44
  Legătură permanentă

  O sa intervina city-managerul Devei, adica militianul-puscarias cu fata de interlop berbecaru. O sa bici din rahat. Ala habar nu are de ad-tie. Iar si-a bagat kovesi coada. Halal politica , mai ales cu fostu militieni .

 • 3 iulie 2021 la 0:05
  Legătură permanentă

  viceprimarule Pogocsán Ferdinánd-Zoltán (UDMR), afla ca daca problema asta era in Ungaria erai out . Rezolva problema azi , sambata. sau esti plecat in Ungaria?
  Nu iti bate joc de romani

 • 3 iulie 2021 la 0:08
  Legătură permanentă

  Pogocsán Ferdinánd-Zoltán rezolvi or ba problema? mai bine da-ti demisia

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.