Coconea, atracţia Bursei de Turism

Carmen Cosman
 
Toma Coconea (foto), vicecampion mondial la zborul cu parapanta, va fi atracţia Bursei de turism de la Ţebea. Coconea va face zboruri demonstrative cu parapanta care l-a consacrat pe plan mondial.
La ediţia din acest an a  Bursei de Turism „Hunedoara – natură, cultură, aventură”, care va avea loc la Ţebea în perioada 10 – 11 septembrie, vicecampionul mondial la zborul cu parapanta, petroşăneanul Toma Coconea, va fi atracţia manifestării organizate de Compania Judeţeană de Turism Hunedoara. Chiar în deschiderea Bursei, Coconea va face zboruri demonstrative, iar acestea vor continua şi duminică, 11 septembrie. Iar surprizele nu se opresc aici. Pentru această ediţie, pe lângă bursă, organizatorii au pregătit şi un festival al filmului turistic, o tombolă şi multe premii pentru participanţi. „Cele două evenimente îşi propun promovarea tuturor formelor de turism şi vor reuni operatori de turism, agenţii, comercianţi de materiale hoteliere, asociaţii şi organizaţii de profil, care vor avea ocazia să îşi promoveze serviciile şi să îşi prezinte ofertele”, a declarat Marin Avrămică, directorul Companiei Judeţene de Turism Hunedoara.

One thought on “Coconea, atracţia Bursei de Turism

  • 7 septembrie 2011 la 10:08
    Legătură permanentă

    Compania de turism inutila cu salarii exorbitante din banii nostri.cati turisti au reusit sa atraga.cum promoveaza obiectivele turistice.sunt ancorati in trecut.castelul de la hunedoara nu exista pentru ei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.