Coadă la uşa poştei

24 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

02 coada

Dana Istudor

Pensionarii din Petroşani se înghesuie în fiecare dimineaţă la uşa Oficiului Poştal din oraş, de teamă ca nu cumva să rămână fără pensie, după ce un poştaş a fugit cu banii a zeci de mineri pensionari.

Nu mai au încredere în poştaşi
Oamenii nu mai au încredere în poştaşii din Petroşani şi preferă să-i aştepte în fiecare dimineaţă, imediat după ce aceştia ies din Poştă, pentru a-şi ridica banii, chiar de pe scările unităţii, pentru ca nu cumva şi poştaşul lor să fugă cu pensiile. Bătrânii, dar şi familiile care vin după alocaţiile copiilor s-au panicat, după ce un angajat al Poştei Petroşani, Constantin Cătălin Dămileanu, în vârstă de 22 de ani, din Petroşani, a fugit cu 31 de mii de lei, la începutul săptămânii trecute. Tânărul, care era angajat la poştă de doi ani, trebuia să ducă pensii şi alocaţii câtorva zeci de persoane din cartierul „Praga” din Petroşani. Însă, a fugit cu banii, iar poliţiştii îl caută şi acum, nereuşind să-i de încă de urmă.

Al treilea care a fugit cu banii
Pentru că este al treilea poştaş, din zona respectivă, care fuge cu banii, oamenii din partea de nord a oraşului nu mai vor să rişte şi, decât să-şi aştepte pensiile acasă, mai bine merg kilometri, până în centru, să-şi ridice banii direct de la uşa poştei. Constantin Cătălin Dămileanu, poştaşul de 22 de ani din Petroşani, care a lăsat zeci de mineri fără pensie, după ce a fugit cu banii, era dependent de jocurile de noroc. Surse apropiate anchetatorilor au declarat că tânărul avea datorii mari către diverse persoane, iar acesta pare să fi fost motivul pentru care a fugit cu pensiile. Deoarece oamenii legii cred că ar intenţiona să fugă din ţară, l-au dat în consemn la toate punctele de trecere a frontierei.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Închisoare, pentru că era beat la volan

Virgil R., un hunedorean, fără ocupaţie, cu antecedente penale, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în arestul Poliţiei...

Strălucitoare în Ungaria

Campioana României la futsal, FC Deva (fostă CIP) a câştigat puternicul turneu de jocuri amicale de verificare, desfăşurat în week-end,...

Beat criţã, s-a urcat în vârful stâlpului

Un bărbat de 49 de ani din municipiul Petroşani s-a urcat sâmbătă seara pe un stâlp metalic de 30 de...

Închide