CNS Cetate Deva ţinteşte victoria la Timişoara

1-cns-cetate-deva-8-septembrie-pagina-4Ovidiu Mănăstire

Învinsă în etapa de debut a sezonului, gruparea din reşedinţa judeţului evoluează azi la Timişoara, contra satelitului echipei ACS Poli. Devenii vor să-şi recupereze punctele pierdute în faţa Galdei dar sunt conştienţi că nu vor avea o misiune facilă în municipiul de pe malul Begăi.

Atenţie la Vasi!
Formată îndeosebi din jucători tineri, ACS Poli II a început sezonul cu un succes în deplasare, pe terenul altei grupăr satelit, UTA Bătrâna Doamnă II. „Au câştigat în deplasare, pe terenul celor de la UTA, ceea ce denotă că au valoare şi trebuie luaţi în seamă”, a spus antrenorul lui CNS Cetate Deva, Ciprian Pepenar, despre adversarii de azi ai alb-albaştrilor. Un jucător interesant al timişorenilor este autorul golurilor cu care ACS Poli II s-a impus în prima etapă, Emanuel Vasi. Acesta este un tânăr produs de Atletico Arad care şi-a făcut junioratul la Manchester City, revenind anul trecut în ţară.

„Fiecare va primi şansa să joace!”
Tehnicianul devenilor speră că elevii săi să fi trecut peste eşecul din prima rundă şi să dea totul pentru victorie în duelul de azi, care se joacă începând cu ora 17.00, pe arena „Colterm”. „Va fi un meci dificil dar eu sper ca băieţii să dea totul pentru victorie. Noi jucăm doar la succes, avem un lot valoros şi fiecare va primi şansă să joace. Sper ca atunci când vor fi introduşi în teren, jucătorii să evolueze bine”, a mai spus Pepenar. Antrenorul devenilor nu are probleme de lot, având la dispoziţie toţi jucătorii.

Şoimii Lipova, adversar în Cupa României
Devenii şi-au aflat şi adversarul din Cupa României, competiţie în care vor debuta marţi, 13 septembrie, după ce în turul precedent au trecut la „masa verde” de FC Hunedoara. Astfel, CNS Cetate va întâlni în turul III al competiţiei, în deplasare, pe Şoimii Lipova, echipă din Liga a IV-a Arad. „Ne dorim să avansăm cât mai mult în Cupa României, sunt partide din care acumulezi experienţă”, a explicat antrenorul alb-albaştrilor. Trupa din reşedinţa judeţului trebuie să treacă de două tururi în întrecerea KO pentru a se califica în faza 16-imilor, unde ar avea drept adversar o echipă din Liga I.

Liga a III-a, seria a IV-a, etapa a II-a
Vineri, 9 septembrie
Mamma Mia Becicherecu Mic – Unirea Alba Iulia
ACS Poli II Timişoara – CNS Cetate Deva
Pandurii II Tg. Jiu – UTA BD II
Naţional Sebiş – CSM Şcolar Reşiţa
Sâmbătă, 10 septembrie
Industria Galda de Jos – Gloria Lunca Teuz Cermei
Performanţa Ighiu – Ripensia Timişoara
Millenium Giarmata – CSM Lugoj

One thought on “CNS Cetate Deva ţinteşte victoria la Timişoara

  • 11 septembrie 2016 la 14:20
    Permalink

    Ovidiu Manstire de ce taci și nu scrii nimic despre eșecul cu 5-1 al utimei clsate DEVA?ai scris ca țintește Deva victoria la Timisoara!!!de ce? În ritmul asta deva va retrodgrada, tantand eșalonul 4!fii mai cu capul pe umeri!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare