CNS Cetate Deva, sub sfera argintului la naţionalele de gimnastică

Ovidiu Mănăstire2.Gimnastica 3 iulie - pagina 11

Gimnastele de la CNS Cetate Deva au cucerit două medalii de argint la Campionatele Naţionale, Gala Campionilor Olimpici, Mondiali şi Europeni. Sportivele de la clubul din reşedinţa judeţului s-au clasat pe locul 2 atât în finala pe echipe cât şi la individual compus, prin Ioana Crişan.
Depăşite de constănţence
În finala pe echipe, devencele, în formula Carmen Ghiciuc, Denisa Golgotă şi Ioana Crişan, au acumulat un punctaj de 166,397, fiind depăşite de Farul Constanţa, care în formula Carmen Glăvan, Maria Holbură, Cătălina Ponor şi Ariadna Stanciu au avut un total de 167,363 puncte. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Steaua Bucureşti, cu un punctaj de 155,963. Pentru bucureştence au evoluat Diana Mandrea, Alexia Borăscu, Andreea Ciuruşniuc şi Camelia Anghel.
Iordache, învingătoare la limită
La individual compus, lupta s-a dat între Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) şi Ioana Crişan (CNS Cetate Deva). Mai experimentată, Iordache s-a impus cu mai puţin de trei zecimi de punct, acumulând un total de 56,933 puncte faţă de 56,699, punctajul realizat de Ioana Crişan. Pe poziţia a treia a podiumului s-a clasat Carmen Glăvan (Farul Constanţa), cu un punctaj total de 55,866.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare