CND Band, trupa rock a liceenilor de la Decebal, în concert la Akkademia de Bere

6 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Clej04-foto-cnd-band

La finalul săptămânii trecute, băieţii din CND Band, o trupă formată din elevi ai Colegiului Naţional Decebal Deva,  de unde şi denumirea acesteia, au susţinut un concert rock, la Akkademia de Bere, un local foarte cunoscut din centrul municipiului reşedinţă de judeţ.
La concert au fost prezenţi, să-i susţină pe tinerii muzicanţi, aflaţi la început de carieră în acest domeniu, colegii acestora, părinţi şi alte rude, dascăli de la colegiul amintit, dar şi alţi tineri şi adolescenţi, iubitori ai muzicii rock.
Deocamdată, tinerii muzicanţi – Ioan Lazăr Trifon, Alin Gheju, Eduard Motroc şi Alecs Vitan – care n-au încă melodii proprii, au interpretat cele mai cunoscute şi îndrăgite cântece ale unor trupe rock româneşti ca Holograf, Cargo sau Viţa de Vie, ei reuşind să-i facă pe cei prezenţi să cânte împreună cu ei, să-i scoată chiar la dans. Ca urmare, trupa de liceeni a fost obligată revină la instrumente pentru a relua două melodii. Una peste alta, această ieşire în public, altul decât cel prezent la balurile bobocilor, a tinerilor muzicanţi de la Colegiul Decebal, a fost o reuşită.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O nouă Bursă a Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara (AJOFM) organizează joi, 17 noiembrie, o nouă ediţie a Bursei Locurilor de...

Eveniment caritabil, organizat de Club Rotary Deva Castrum

Vineri seara, la sala Bliss, a avut loc un eveniment caritabil de sprijinire a Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean...

Autobergamo joacă la Iaşi fără căpitanul echipei

Echipa deveană de futsal va juca azi în deplasare, cu CSM Politehnica Iaşi, în penultima etapă a turului Ligii I....

Închide