Politica si administratie

Clubul Jiul Petroşani a fost debranşat de la reteaua de apã

Carmen Cosman

Clubul Jiul Petroşani, patronat de omul de afaceri Alin Simota, a rămas ieri dimineaţă fără apă potabilă, din cauza datoriilor acumulate către furnizorul.

Decizia sau demisia
Reprezentanţii ApaServ au avut la dispoziţie o zi să ia o decizie în ceea ce priveşte recuperarea facturilor neîncasate de la Clubul Jiul Petroşani, care are datorii de peste 13.000 de lei. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram, i-a anunţat pe cei din conducerea ApaServ că, dacă nu iau o decizie rapidă, aşteaptă să îşi depună demisiile. Iar ieri dimineaţă, Clubul Jiul Petroşani a rămas fără apă potabilă. „Au fost debranşaţi din cauza datoriilor acumulate şi aşteptăm să îşi plătească facturile restante”, a declarat Costel Avram, care a cerut să fie informat direct despre măsurile aplicate în acest caz.
Solicitarea vicepreşedintelui CJ Hunedoara a venit după ce directorul societăţii ApaServ a anunţat că asociaţiile de proprietari care nu-şi achită datoriile vor fi debranşate de la reţea.

One thought on “Clubul Jiul Petroşani a fost debranşat de la reteaua de apã

  • Molot si Avram de la PNL si respectiv PRM au scumpit apa la noi in Valea Jiului unde avem avantajul ca vine prin cadere si este curata.La Deva,Tg.Jiu,Resita,Baia Mare,Braila (care este trasa ,filtrata,tratata din Dunare)este mai ieftina fata ca la noi.De ce ? Molot,Avram…..de la CJ Hunedoara se plimba pe bani nostri publici prin strainatate China,Franta,……..chiar pe timp de criza mondiala,dar pentru noi cetateni Vaii Jiului scumpesc apa desi este criza si nu sau marit salarile.Sa mai vreti voi voturi de la noi din Valea Jiului la pastele cailor,credeti ca vom uita puna la anu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura