Sport

Club Jiul crede încă în promovare

Ciprian Marinuţ

Proaspătul antrenor al echipei Jiul, Daniel Huza, este optimist în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului şi anume, promovarea în Liga a III-a, chiar în condiţiile în care va miza pe promovarea jucătorilor tineri.

Pariu pe tineri
„Nu am de ce să nu rămân optimist. Înfrângerea din partida cu lidera Minerul Uricani nu e un capăt de ţară. Club Jiul a pierdut doar o bătălie, nu şi războiul, pe care sperăm să-l câştigăm noi. Voi miza foarte mult pe talentul şi dorinţa de afirmare a tinerilor jucători de la Centrul de Juniori al clubului, pe care îi voi promova la echipa de seniori”, a spus Huza.

Suflă şi-n iaurt
Nu de puţine ori, echipa de fotbal Club Jiul Petroşani a fost arătată cu degetul chiar şi în Liga a IV-a, de către partenerele de întrecere, fiind învinuită că arbitrii trag cu „minerii” sau că jiuliştii se mai implică încă în unele jocuri de culise. Patronul echipei, Alin Simota, a parat mai toate acuzaţiile aduse grupării petroşănene şi a afirmat că Club Jiul stă deoparte de jocurile de culise. „Am renunţat la sportivii bătrâni şi am mers pe mâna celor tineri, tocmai pentru a evita aşa-zisele jocuri de culise. Avem copii dornici de afirmare, care nu au timp de tot felul de speculaţii”, a declarat Simota, care a recunoscut faptul că Minerul Uricani este cea mai bună echipă din Liga a IV-a şi că nu întâmplător, a terminat turul de campionat pe primul loc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura