Sport

Club Jiul, „satelitul” Astrei

Ajunsă în mocirla unui eşalon judeţean (Liga a IV-a), echipa fanion a Văii Jiului, Club Jiul, rămâne în contact cu fotbalul de top, fiind un loc de „exil” pentru unii jucători care nu prind post de titulari la echipele lor din Liga I.

Doi stranieri de la Astra, exilaţi la Petroşani
Drept dovadă, doi dintre fotbaliştii străini veniţi la echipa din Liga I Astra Ploieşti pentru a da probe de joc au ajuns la Club Jiul Petroşani. Unul dintre „exilaţi” are probleme cu actele, iar un altul nu a reuşit să se impună la prima echipă.
Marea surpriză de la Petroşani este olandezul Nicandro Breeveld, un fost jucător de la Telstar, din eşalonul secund al Olandei. Batavul semnase un contract cu Astra, pe finalul stagiunii trecute, dar nu a putut fi legitimat, întrucât are unele probleme cu „cartea verde” şi a ajuns la Petroşani, pentru a se pregăti temporar cu echipa alb-negrilor. Breeveld nu este singurul jucător ajuns la Club Jiul pe filiera Astra. Un alt străin al trupei din Ploieşti, care este în lotul echipei din Petroşani, este nigerianul Olayeni Abiodun. Africanul de 20 de ani joacă  mijlocaş ofensiv şi a ajuns la Club Jiul, după ce a fost săptămâni bune la Astra, fără însă a prinde lotul primei echipe a prahovenilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura