Actualitate

Clinica Genesys, cel mai modern spital din vestul ţării

Magdalena Şerban

Bolnav şi neputincios. Aşa se caracterizează sistemul sanitar din România. Ţinând cont de „durerile“ lui, Clinica Genesys din Arad a lansat în 2006 un proiect bazat pe servicii medicale performante, în concordanţă cu situaţia economică actuală, astfel încât, orice pacient să-i poată trece pragul. Investiţia totală se ridică la aproximativ 10 milioane de euro şi se desfăşoară pe o suprafaţă construită de 4.000 mp.

Sănătatea e pentru toţi

Serviciile medicale ambulatorii practicate sunt pentru specialităţi medicale ca: Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie-Pediatrie, Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie Generală, Chirurgie estetică, Chirurgie vasculară, Chirurgie pediatrică, Neurologie, O.R.L., Oncologie, Dermato-venerologie, Urologie, Pneumologie, Alergologie, Gastroenterologie, Endocrinologie, Diabet şi boli de nutriţie, Stomatologie, Imagistică, Fiziokinetoterapie, Homeopatie, Genetică medicală, Psihologie clinică, Oftalmologie şi de laborator. Tot în cadrul spitalului, se mai pune la dispoziţia pacienţilor o maternitate şi o unitate spitalicească axate pe specialităţi chirurgicale precum: chirurgie ginecologică, chirurgie, generală, chirurgie estetică, chirurgie vasculară, chirurgie urologică, chirurgie pediatrică şi ORL.

Saloane cu 1 şi 2 locuri

Clinica mai dispune de două săli de operaţie, o sală pentru operaţii cezariene şi o sală de naşteri, departament de terapie intensivă, compartimente de Anestezie şi Terapie intensivă adulţi şi neonatală (ATI şi TIN), compartiment de primire a urgenţelor şi un număr de 45 de paturi în saloane de unu-două locuri. Gama serviciilor medicale se completează cu servicii conexe precum şcoala mamei, cursuri de puericultură, gimnastică pre-natală, estetică medicală, recuperare post-natală, optică medicală şi o farmacie de circuit deschis. La ora actuală, Spitalul Genesys are una dintre cele mai moderne dotări din ţară, aparatura fiind în totalitate nouă şi de ultimă generaţie, iar echipa medicală care activează este una de excepţie, alcătuită din medici primari, doctori în ştiinţe medicale, cadre universitare din ţară şi străinătate. Există contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că se acceptă bilete de trimitere şi de la Casele Judeţene.

Naştere uşoară la ofertă specială

În ceea ce priveşte naşterile, intervenţiile sunt all-inclusive (cuprind consultaţia preanestezică obligatorie, intervenţia, anestezia, medicamentaţia şi îngrijirea completă pe perioada spitalizării). Saloanele sunt de tip „rooming in“ (mama şi copilul), dotate ultramodern, iar meniurile – în sistem de catering. Pentru ca monitorizarea să fie maximă, există o linie permanentă de medici obstetricieni şi neonatologi. Cât despre bani, se poate plăti şi în rate sau se poate opta pentru un credit foarte avantajos, de maximum 5.000 de euro, pe doi ani, putând fi folosit nu numai la naşteri, ci şi la intervenţii chirurgicale sau lucrări stomatologice. Cum urmează „Luna femeii“ pachetul de urmărire a sarcinii şi naşterea costă, în total, 990 euro şi se poate plăti în 10 rate lunare de 99 euro (incluzând investigaţiile, ecografiile, analizele de laborator etc, pe perioada sarcinii). În spital, viitorul tătic are posibilitatea de a o însoţi pe mămică (prin contract, aparţinătorul se internează cu pacienta la costul de 150 euro/zi) – în limita locurilor disponibile. De asemenea, pacienţii internaţi primesc set de igienă proprie, iar îmbrăcămintea noului născut este sterilă şi se oferă „din partea casei“ la fel ca scutecele şi restul produselor de igienă.

Totul pentru frumuseţea ta

Nici chirurgia estetică nu se poate plânge de lipsa unei oferte speciale. Până în 15 martie, oricine alege să apeleze la secretele acestei ramuri poate beneficia de 200 de euro reducere şi consultaţie gratuită pentru implantul mamar. Medicul specialist în chirurgie plastică-estetică dr. Horia Şiclovan, pe lângă faptul că îl recomandă experienţa bogată, are şi un istoric consistent al reuşitelor, fiind, totodată, şi primul chirurg plastician român căruia i s-au publicat articolele de specialitate în revista Aesthetic Plastic Surgery – New York (Jurnalul oficial al Societăţii Internaţionale de Chirurgie Estetică şi Plastică ISAPS). Detaliile despre toate serviciile clinicii, tarife şi programări se pot găsi accesând www.clinica-genesys.ro sau la apelând la telefon 0257-219.700, 0257-219.800 sau 0257-259.500.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura