City Taxi, „frânată” de antrenor

11 x 2 Artificiile tehnice

Ciprian Marinuţ

Gabi Constantin, antrenorul echipei „taximetriştilor“ din Campionatul Municipal de Fotbal Amatori Deva, a comis o greşeală tehnică neforţat şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, moment în care adversarii de la Alfa Team au marcat golul victoriei.

Fără grija calificării în play-off, întrucât ambele echipe aveau deja suficiente puncte pentru a intra în turneul „greilor” din campionat, City Taxi şi Alfa Team s-au duelat, duminică, doar pentru „zestrea” cu care se califică în competiţia pentru podium. A fost un meci echilibrat şi alert în care campioana Alfa Team Sântuhalm s-a impus la limită, cu 3-2, după ce City Taxi reuşise să egaleze de două ori.

Repriză echilibrată

Fără golgeterul Zudor, Alfa Team a fost totuşi, vioara întâi a meciului. Vârlan a deschis scorul în secunda 17 a partidei, cu un şut surpriză, dar City a replicat prompt, prin Baboş (3), care a egalat după un corner. O altă fază surprinzătoare şi rapidă plecată de la Sălăşan şi finalizată de Laco (min. 12), cu un şut plasat, a readus campioana în avantaj, 2-1. City s-a menţinut în cursa pentru puncte, prin reuşita tânărului Cioroagă (19), care a marcat cu latul, după o centrare a lui Petrescu.

Eroare fatală

Jocul pe contre şi alert, cu ocazii la ambele porţi, s-a menţinut şi după pauză. A venit însă minutul 39, când antrenorul Gabi Constantin a dictat câteva schimbări, iar cei de la City s-au încurcat şi au fost la un moment dat cu un om în plus în teren. Arbitrii au sesizat eroarea şi i-au sancţionat pe taximetrişti cu o eliminare de două minute. Alfa Team a profitat rapid de omul în plus, a marcat prin Kutyfalvi (min. 39) şi a trecut din nou în avantaj, 3-2. Pe final, City a forţat egalarea, dar în ciuda eforturilor noii-achiziţii Gică Ţiglar, ex-Olimpic Simeria, golul n-a venit şi Alfa a câştigat la limită.

Rezultatele şi clasamentele după etapa din week-end le vom publica în pagina sport de mâine.

2 comentarii la „City Taxi, „frânată” de antrenor

  • 26 ianuarie 2010 la 15:46
    Permalink

    iarasi ai comis-o, gabriel!,nu te mai baga dc nu te pricepi.lasa baietii sa joace cum vor ei,ca dc intervii faci prostii.lasa-teeeeeeeee,constantineeee!!!

  • 26 ianuarie 2010 la 21:37
    Permalink

    gabi constantin nu e antrenor,ci instructor,care se agita pe margine la fiecare faza.e de-a dreptul penibil,dp cum se manifesta.el i-si permite sa faca schimbari,care nu trebuie facute.la garaaa,cu tineee,constantineeee!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.