Politica si administratie

Cine vrea sã se închidă Termocentrala Mintia?

Sorina Popa

Deputatul PNL Bogdan Ţîmpău a tras, din nou, ieri, într-o conferinţă de presă, un semnal de alarmă în ceea ce priveşte soarta Termocentralei Mintia.

„Există un pericol extrem de mare, care ameninţă Termocentrala Mintia şi el tinde să se concretizeze. Demersul pe care l-am făcut eu este acela de a atrage atenţia că, dacă nu se dau bani pentru investiţiile pentru mediu, unitatea se va închide. Credeam că aceia care sunt la guvernare, atât de la centru, cât şi de la judeţ, vor fi atât de responsabili şi vor da banii pentru lucrările de investiţii. Însă, ei au înţeles, să mă atace. M-au acuzat de politicianism. Unde este politicianismul în acest demers? În lipsa unor investiţii, grupurile energetice ale termocentralei vor trebui să fie închise. Mă adresez celor doi preşedinţi de organizaţii PDL, de la judeţ şi de la Deva (n.r.-Dorin Gligor, respectiv Mircea Borca) să înceteze să reprezinte interesele PDL şi să înceapă să-i reprezinte pe cetăţeni”, a declarat deputatul liberal.
Acesta a mai afirmat că liderii PDL Hunedoara încearcă doar „să pună batista pe ţambal, ceea ce este într-adevăr politicianism. Ei ne spun că situaţia se rezolvă de la sine şi să stăm liniştiţi”.

 

„Ţîmpău se află în afara subiectului”
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, directorul Termocentralei Mintia, care deţine şi funcţia de preşedinte al PDL Deva, a declarat că deputatul Bogdan Ţîmpău „se află în afara subiectului. El ar trebui să se preocupe şi să pună în discuţie în Parlament, problema evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei”.
La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL, Dorin Gligor, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că atacurile la adresa directorului Termocentralei Mintia au început după ce acesta şi-a anunţat intenţia să candideze la funcţia de primar al Devei. „Dacă deputatul Ţîmpău se trezeşte trăgând semnale de alarmă, trebuia să facă asta în urmă de şase ani, atunci când PNL era responsabil de funcţionarea termocentralei, când a importat un director pentru această unitate. Pentru prima dată, după o perioadă critică de funcţionare, Mintia produce energie electrică şi suntem în faza de implementare a investiţiilor necesare, pe principii specifice economice. Cred că acest tip de conferinţe de presă, cum sunt cele ale deputatului liberal, tip bârfe, au început după ce Mircea Borca a anunţat că va candida la Primăria Deva”, a declarat liderul PDL din judeţ.

8 comentarii la „Cine vrea sã se închidă Termocentrala Mintia?

  • Un tampit asta micu`.Brusc il doare capu de Mintia.De conurbatie nu mai zice nimic.Deputat de locul 3, ai ajuns din greseala la Camera si vorbesti numai prostii.Catelusu lu molot…atac comandat…

  • Vladu a dus mintia la moarte sigura…..ce vor face oamenii?cine le va furniza agentul termic?

  • Mintia va fi distrusa daca mai este condusa de hotii din pdl.

  • Eu cred ca Timpau are dreptate. Iata ca a venit cu dovezi asa cum a promis. Bravo

  • Daca nu funtioneaza dupa principii economice , sa fie rasa de pe fata pamintului !!!!

  • Avem incredere in domnii Gligor si Borca si le dorim succes .

  • Am văzut tot felul de comentarii şi afirmaţii pro sau contra termocentralei Mintia ,dar la oamenii din jurul ,,Cernobâlului de Mintia,, nu spune nimeni nimic, parcă numai termocentrala contează!!! Oamenii dăi dracului ………Este adevărat că lucrează mulţi oameni acolo din Deva ,împrejurimi şi în Valea Plângerii dar sau gândit vreodată politicienii,din 1968 şi până în prezent de când funcţionează instalaţia la populaţia din jurul acestui mastodont poluant?????????? Stie dl Ţîmpău căt pământ a fost compromis,distrus,expropiat de Termocentrala Mintia ???…Nu ştie şi nu-l interesează problema asta, el are alte probleme mult mai ascunse în această speţă. Ionel ,are dreptate ,Vladu a avut o contribuţie esenţială la distrugerea instalaţiei,doar de asta l-a pus Videanu,nu? Vladu a dat în ordonanţă 700 de oameni specialişti şi a angajat 200 PEDELIŞTI.Ce nu e bineeeeeeeee ????????ba da …….!!!! Ce, nu mai avea dracu o firmă în Hunedoara ,a trebuit să vină GAVELA cu specialiştii din Cluj,Oradea…….firmă PDL-istă ,mulsă acum şi de portocalii din judeţ…..!!! aşa prin învăluire ca la sport.Apropo,arogantul ăla de Borca,şeful portocaliilor,a fost jenant în emisiunea d-lui Bena, ,,ora exactă,, a dat-o de gard tare de tot, parcă el e miezul din dodoaşcă,dar ata a venit la căpătuire cu pdl-ul nu la redresare.Hai pa !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.