Cine vrea ca Apostu să ajungă şef la CEH?

05 apostu cu molot1Sorina Popa

Numele fostului prefect al judeţului, Sorin Apostu (foto), este vehiculat, cel puţin în Valea Jiului, ca fiind viitorul director general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH). Nu se ştie de unde a apărut zvonul respectiv, în legătură cu Apostu, însă liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, susţine că nu s-a pus problema schimbării actualului şef al societăţii respective.
„Nu este nici o listă scurtă sau lungă în legătură cu postul de director general al Complexului Energetic Hunedoara. Nu s-a hotărât cine va conduce complexul, după ce Societatea Naţională a Huilei, care are minele viabile, va fi absorbită de CEH. Prima dată trebuie să se unifice minele viabile cu cele două termocentrale, de la Mintia şi Paroşeni şi apoi, se va discuta despre funcţia de director general”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD. Sorin Apostu a declarat pentru o publicaţie din Valea Jiului că, dacă i se va propune postul de director al CEH, va accepta. Pe de altă parte, Nistor a declarat că Apostu este membru al PSD de aproape un an de zile.
Sorin Apostu a deţinut funcţia de prefect al judeţului între mai şi septembrie 2000, fiind pe atunci membru al PDSR, ulterior PSD. El a trecut, apoi, la PD, deţinând funcţia de consilier în Ministerul Economiei. Apostu a beneficiat de sume extrem de mari pentru lucrările de ecologizare şi închideri de mine executate de firmele sale. Fostul prefect a demisionat în 2007 din PD.

One thought on “Cine vrea ca Apostu să ajungă şef la CEH?

  • 7 februarie 2013 la 6:55
    Permalink

    Sorinel asta este mason-el,probabil in aceeasi loja cu misu rudeanu,nistor laurentiu si alte pseudo-vipuri din acest judet.
    in plus a fost si desigur inca mai este partener de afaceri cu celebrul pe.de.se.reu penal,ex-ministrul dan ioan popescu.
    Asta spre corecta informare a publicului cititor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.