Cine va câştiga postul de manager al Spitalului din Zam?

Sorina Popa

Mâine, este ziua cea mare! Are loc con­cur­sul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului de Psihiatrie din Zam. S-au înscris la concurs patru persoane, Florin Ciprian Luca, Silviu Lungu, Ovidiu Mihai Rad şi Ni­cu­şor Eduard Ştefan. După proba de dosare au rămas doar trei candidaţi, Rad fiind respins.
Susţinerea proiectului de management are loc marţi, 8 iunie, la ora 9, la sediul spi­talului, lucru curios, având în vedere că uni­tatea medicală se află în subordinea directă a Ministerului Sănătăţii. Suspiciuni de ma­nevrare a rezultatului examenului există, după simplul fapt că doi dintre cei trei mem­bri ai comisiei de examinare sunt membri ai PNL. Iar unul dintre candidaţi, managerul in­te­rimar al spitalului, este liberal. În rest, numai de bine!
Florin Luca a fost manager al Spitalului din Ştei, Silviu Lungu lucrează la unitatea din Zam, iar Nicuşor Ştefan a fost manager al Spi­talului municipal din Hunedoara, dar şi director adjunct al celui din Zam în urmă cu câţiva ani.
Postul de şef al spitalului de psihiatrie este unul important, de unde şi bătaia pe acest fotoliu.
Unitatea a fost în centrul unui scandal mare în urmă cu câţiva ani procurorii an­che­tând nişte ilegalităţi care s-au petrecut aici.

2 comentarii la „Cine va câştiga postul de manager al Spitalului din Zam?

 • 7 iunie 2021 la 13:48
  Legătură permanentă

  Buna ziua,
  Legislatia permite ca examenul sa nu se sustina la Ministerul Sanatatii.

  ATENTIE!
  Este cu siguranta o facatura, se vede clar cine candideaza si Cine este in comisie.Ce sanse au ceilalti candidati cand MAnagerul interimar a adus in Comisia de examinare 2 liberali cu state vechi in politica, fiind si ei pusi manageri de spital tot prin aceeasi reteta.
  Dl. Stefan va lua examenul cu siguranta, SI-A ORCHESTRAT COMISIA.avand posibilitatea din postura interimatului.
  INTREBARE catre presa, MU SE POATE ATRAGE ATENTIA SI INTRERUPE ACESTE MURDARII?
  Va rog presa , incercati .

  DE CE IN COMISIE managerul interimar NU A ATRAS SPECIALISTI, era simplu sa aduca din centrele universitare , mai ales ca Timisoara este aproape.
  Astefel Dl Stefan , nu ar mai fi putut sa-si orchestreze Comisia de examinare cu persoane care la randul lor au ocupat pozitii de manager de spitale prin aceeasi reteta si numiri politice.
  Domnule Stefan Eduard, anulati examenul daca sunteti pregatit profesional sa ocumati acest post si reformati pentru o alta data comisia de examen.Stiu ca nu se va intampla , dar poate ca presa va avea ceva de spus.

  Rezultat examen Manager Spital de Psihiatrie ZAM:
  Stefan Eduard – ADMIS

  P.S.
  Nu candidez si nici nu am calitatea de a candida- dar a ramas o speranta in presa ca va incerca sa faca ceva, ca ne-am saturat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.