Cine sunt candidaţii pentru primăriile hunedorene. Iovănesc, „atacat” de tineri, Rîşteiu merge mai departe

30 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Astăzi vă prezentăm candidaţii la funcţia de primar din două oraşe, Călan şi Simeria, două comunităţi mici, unde lumea se cu­noaşte foarte bine şi orice mişcare a can­didaţilor este taxată sau apreciată, după caz.

Vine tineretul din spate!
Pentru postul de primar al oraşului Călan avem nouă candidaţi. Primarul în funcţie, liberalul Adrian Iovănesc, trebuie să facă faţă unei competiţii cu adversari mult mai tineri. Însă, el stă cel mai bine în sondaje, aşa că, dacă nu se întâmplă ceva, Iovănesc mai prinde sigur un mandat în fruntea Călanului.
Iată-i pe ceilalţi candidaţi la fotoliul de primar al oraşului Călan: Cosmin Bolfoş (PSD), Dacia Teodorescu (Pro România), Cătălin Ardeleanu (PMP), Cristian Coroiescu (ALDE), Corneliu Cozmescu (USR/PLUS), Florin Truţă (AUR), Emil Toma, independent, Nicolae Farcaş, independent.

Campanie cu atacuri
La Simeria, sunt şapte aspiranţi la fotoliul de edil şef deţinut de două man­date de Emil Rîşteiu. Acesta candidează pentru un nou mandat, de data asta din partea Pro România. Îi are contracandidaţi pe Iulius Bedea (PSD), Pavel Haţegan (PNL), Cristina Neagu (PPUsl), Cornelia Cucuruz (PMP), Valentin Mărginean (AUR) şi Daniel Nicola (USR/PLUS).
Emil Rîşteiu, deşi este contestat de unii, lucru normal pentru primarii în funcţie, are cele mai mari şanse de câştig la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Şi la Simeria au început atacurile între candi­daţi, dar nu toţi merg pe o asemenea cam­panie. Sunt şi candidaţi care nu sunt adepţii atacurilor murdare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Româncele şi-au aflat adversarele de la US Open

Cele patru tenismene prezente pe tabloul principal de simplu al turneului US Open de la New York şi-au aflat adversarele...

Handbal feminin. Se cunosc echipele promovate în Liga I

Echipa de handbal feminin HCF Piatra Neamţ a anunţat federaţia de specialitate că nu va participa la Turneul de promovare...

Ioan Andone vrea Academie de fotbal la Hunedoara

Deşi activează acum în calitate de antrenor departe de municipiul de pe Cerna, fostul internaţional Ioan Andone (foto) rămâne cu...

Închide