Cine sunt candidaţii pentru primăriile hunedorene. Iovănesc, „atacat” de tineri, Rîşteiu merge mai departe

Sorina Popa

Astăzi vă prezentăm candidaţii la funcţia de primar din două oraşe, Călan şi Simeria, două comunităţi mici, unde lumea se cu­noaşte foarte bine şi orice mişcare a can­didaţilor este taxată sau apreciată, după caz.

Vine tineretul din spate!
Pentru postul de primar al oraşului Călan avem nouă candidaţi. Primarul în funcţie, liberalul Adrian Iovănesc, trebuie să facă faţă unei competiţii cu adversari mult mai tineri. Însă, el stă cel mai bine în sondaje, aşa că, dacă nu se întâmplă ceva, Iovănesc mai prinde sigur un mandat în fruntea Călanului.
Iată-i pe ceilalţi candidaţi la fotoliul de primar al oraşului Călan: Cosmin Bolfoş (PSD), Dacia Teodorescu (Pro România), Cătălin Ardeleanu (PMP), Cristian Coroiescu (ALDE), Corneliu Cozmescu (USR/PLUS), Florin Truţă (AUR), Emil Toma, independent, Nicolae Farcaş, independent.

Campanie cu atacuri
La Simeria, sunt şapte aspiranţi la fotoliul de edil şef deţinut de două man­date de Emil Rîşteiu. Acesta candidează pentru un nou mandat, de data asta din partea Pro România. Îi are contracandidaţi pe Iulius Bedea (PSD), Pavel Haţegan (PNL), Cristina Neagu (PPUsl), Cornelia Cucuruz (PMP), Valentin Mărginean (AUR) şi Daniel Nicola (USR/PLUS).
Emil Rîşteiu, deşi este contestat de unii, lucru normal pentru primarii în funcţie, are cele mai mari şanse de câştig la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Şi la Simeria au început atacurile între candi­daţi, dar nu toţi merg pe o asemenea cam­panie. Sunt şi candidaţi care nu sunt adepţii atacurilor murdare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.