<

Cine se joacă cu Termocentrala Mintia? O oprim, o repornim, şi tot aşa

12 octombrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Termocentrala Mintia s-a oprit din nou. Nu mai contează a câta oară, însă mii de deveni nu au apă caldă şi nici căldură în perioada aceasta destul de friguroasă.

Ce spun cei de la termocentrală?
Noul director al Termocentralei Mintia, Mircea Birău, a declarat pen­tru MESAGERUL HUNEDOREAN că în aceste zile se fac reparaţii şi revizii, pregătiri pentru sezonul rece care se apropie cu paşi rapizi. „A trebuit să oprim termocentrala pentru reparaţii şţi revizii. Nu vreau să comentez de ce nu s-au făcut ele până acum. Până în weekend-ul acesta o repornim. Pro­babil pe vineri”, a declarat directorul Mircea Birău.
În ultima perioadă, termocentrala şi salariaţii de aici a fost în centrul unor scandaluri şi greve. Salariaţii au acuzat administraţiile că nu le pasă de ei şi de unitate şi că se vrea închi­derea producătorului de energie elec­trică. Sindicaliştii au făcut grevă, unii au fost în greva foamei timp de câteva zile. Protestele au fost la se­diul uni­tăţii, dar şi în faţa Prefecturii Hune­doa­ra. Cu toate astea, lucrurile nu au fost rezolvate. Până una alta, s-a ce­rut intrarea în faliment a Complexului Energetic Hunedoara, societatea aflată în prezent în insolvenţă.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un Român spune:

    Păi și înainte de 89 se oprea apa câte o lună, de mergeau bieții Deveni la Strei să se spele. În afară de poluare nu ne-a adus nimic bun această termocentrală. Închideți-o și dați-i afară pe toți.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e jale mare într-o orga­ni­zaţie de partid din zona noastră. Cică au aflat câr­cotaşii că lumea...

Incidenţa pandemică, în creştere şi la spitalul din Brad

Magdalena Şerban Ultimele două săptămâni au adus un val de noi infectări cu SARS-COV2 în judeţ, precum şi în întreaga...

S-a redeschis Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene

„Perioada grea şi dureroasă pe care am străbătut-o şi care sperăm să se termine cât mai curând a obligat Biblioteca...

Închide