Cine poate oferi detalii despre Haj Saleh?

14 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03 haj salehPoliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti cer sprijinul celor care ar putea oferi informaţii despre sirianul găsit mort în portbagajul unei maşini.
Haj Saleh (foto), în vârstă de 52 de ani, a fost dat dispărut la finalul anului trecut, iar miercurea trecută a fost găsit mort înghesuit într-o valiză, lăsată în portbagajul unei maşini parcate în cartierul Pantelimon din Capitală. Autorităţile îi roagă pe toţi cei care l-au văzut înainte să fie omorât, sau pot oferi detalii despre bărbatul de origine siriană, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.
Potrivit România TV, Haj Saleh era căsătorit cu o româncă şi avea o fetiţă. Ani de-a rândul, a fost mâna dreaptă a omului de afaceri Mohammad Murad. Între timp, şi-a deschis şi el câteva hoteluri pe litoral. Din păcate, sirianul ar fi intrat în cercul vicios al jocurilor de noroc şi împrumutase sume importante de bani ca să acopere datoriile. Necropsia nu a elucidat cauza morţii, dar mai sunt şi alte semne de întrebare. Deşi acesta a dispărut la mijlocul lunii decembrie, soţia lui a anunţat autorităţile doar în luna ianuarie şi le-a interzis să facă public cazul. La scurt timp, Mohammad Murad, care încheiase cu sirianul un contract de comodat pentru maşina în care a fost găsit cadavrul, a declarat autoturismul furat. (O.Mihnea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Doi tineri, accidentaţi grav pe şoselele hunedorene

Sărbătorile Pascale au trecut cu suferinţă pentru două familii hunedorene. Un băiat de 13 ani şi un altul de 18...

Pădure de cer şi gorun, mistuită de flăcări

Neglijenţa unor persoane a pus pompierii pe jar chiar în a doua zi de sărbătoare. Peste şapte hectare de pădure...

L-au căutat mai bine de două luni şi l-au găsit mort în pădure

Chiar înainte de Sfintele Sărbători ale Învierii, o femeie din municipiul Hunedoara a trecut printr-o dramă. Soţul ei, dispărut de...

Închide