Cine-i terorizeazã pe membrii PP-DD?

Sorina Popa

Liderii Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) din judeţ susţin că vor să obţină la alegerile locale, 15 la sută din voturile electoratului. Potrivit acestora, şi în Hunedoara, aşa cum se întâmplă se pare în întreaga ţară, zilnic, sunt zeci de cereri de înscriere în această formaţiune politică.

Responsabilii pentru cele şapte colegii
„Am format un nou Birou Judeţean de conducere, iar aşa-zişii membri, care se întâlnesc şi vorbesc în numele partidului, nu au, de fapt, nici o calitate în PP-DD. Noi, liderii organizaţiei judeţene, ne disociem de Mircea Zidărescu, Mailat sau Petrovici”, a declarat Răzvan Mariş, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a PP-DD. Pe de altă parte, Mariş a declarat că au fost desemnaţi responsabilii pentru cele şapte colegii din judeţ. „În Valea Jiului, avem deja 2.300 de adeziuni la partid şi numărul lor tot creşte. Le-am spus tuturor celor care conduc organizaţiile locale să nu promită nimic oamenilor, dar să găsească soluţii. Vrem să schimbăm acest sistem politic mafiot în Valea Jiului”, a afirmat Sorin Sanda, primvicepreşedintele PP-DD Hunedoara. La rândul său, Alin Suciu, secretarul executiv al organizaţiei, susţine că trebuie identificaţi candidaţii pentru alegerile locale până pe 5 martie.
„Se simte un suflu de teroare asupra membrilor noştri de partid. Mulţi dintre ei spun că nu au curajul să iasă în faţă, din cauză că sunt ameninţaţi de adversarii politici. Cred că avem nevoie de o competiţie corectă, nu să se facă presiuni asupra unor candidaţi”, a spus Alin Suciu.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Felicitari domnule Dan Apostolescu ca ati plecat din cloaca liberala o mizerie de partid ,condus de fosti turnatori securisti ,Crin Antonescu nume de cod Porumbacul, un mizerabil care se plangea ca in greva parlamentatra nu mai are bani de mancare si trebuie sa se imprumute de la vecini ,ce jeg de lider liberal ,nevasta sa europarlamentar Adina Valean ,castiga DOUAZECISIPATRU MII euro pe luna ,a cumparat un penhause in Bucuresti cu patru sute de mii de euro ,care nici macar nu la trecut in declaratia de avere ,este chiulangiul numarul unu al parlamentului prezentala servici din septembrie 2011 in decembrie 2011 Zero dar ia salariul de senator intreg,Mircea Molot turnator cu numele de cod Panturu ,alt jeg care se plange ca este sarac dar are 25 de case ,mii de hectare de panant si mii de oi ,puse pe numele rudelor ,in presa HDTV si Ziarul Hunedoreanului sunt tot a lui,candideazapentru ca ginerele este abonat la lucrarile consiliului judetean. PPDD VICTORIE

  • Daca se simt terorizati sa reclame la OTV - un SMS la 1327, pret 0.53 Euro,TVA inclus!

  • Ba nu, daca se simt terorizati, sa-l cheme pe Banana sa-i apere. Azi - maine-l vedem si pe alcoolicul Alin Suciu, parlamentar... ca tot moare de grija romanilor, c-o duc greu si traiesc in nevoi si lipsuri... el, care n-a platit o data-n viata lui salariile la timp.Jegos !

  • Cand primesc 20000 euro votez cu Partidul Poporului ,de unde are Dan Diaconescu bani sa dea la toata tara ?

  • este foarte grav sa spui ca te disociezi de oamenii care au reusit prin munca lor sa atraga 400 de membrii in acest partid numai in filiala Hunedoara ,sa vi din alt partid si sa fi si presedinte fara sa stai de vorba cu membrii din acest partid ,este rusinos ,vrei sa ai functie de presedinte dute la sedinta si intreaba membrii partidului daca vor sa te voteze ,nu sa spui ca te disociezi de ei .

  • Dreptate mare ai vili Domnul Dan Diaconescu trebuie sa tina cont de noi care am strins in partid peste 400 de oameni si bine zici vili oare noi oameni ii vrem in partid alaturi de noi iei nus dau seama ca nui iubim ca nui vrem ca neam saturat de cei ceau fost in alte partide .?

  • Din discutiile care le-am avut cu voi ,ati spus ca voi investiti in campania electorala peste 600 de mii de lei ,nu va intreb de unde aveti banii ,va intreb cu acesti bani ,de ce nu asigurati o masa calda pentru elevi pe timpul scolii sau o cantina sociala pentru oamenii care mananca din gunoaie ,sau un adapost pentru cei care dor in strada ?
    Daca ve-ti iesii in functiile care vi le propuneti ,o sa vreti sa va recuperati banii ,din salar de primar sau de consilier nu ve-ti putea ,si atunci ve-ti fura ,asa mergeti cu gandul acesta de a fura pe cei saraci ,in loc sa investiti in locuri de munca pentru ei ?

  • Sediul organizatiei locale PP Dan Diaconescu in orasul Simeria este in piata Unirii, bl.6, parter ( in centru vis a vis de Carrefour Expres )

  • Diaconescu da cei 20.000 Euro din bani dati de romani la SMS, si din taxa de Televiziune , transformand OTV ca televiziunea nationala, ca e a poporului, desfintand TVR-ul. Apropo, in programul lui, Diaconescu a trecut cresterea de 10 ori a taxei de OTV, dar e scris cu litere mici, sa nu vada pensionarii.

  • Este din ce in ce mai greu pentru noi,regretui meu este ca nu suntem capabili sa ne organizam si sa ne schimbam viata.Viitorul va fi la fel ca si prezentul.

Recent Posts

Felicitare Paste

26 de minute ago

Felicitare Paste

26 de minute ago

Felicitare Paste

26 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

30 de minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

31 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

32 de minute ago