Partidul Poporului are planuri mari în judeţ

Sorina Popa

Ieri, conducerea organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), şi-a prezentat, într-o conferinţă de presă ţinută la Deva, obiectivele pentru campaniile electorale din acest an.
Astfel, Răzvan Mariş, preşedintele interimar al filialei judeţene a PP-DD, a declarat  că vor să obţină la alegerile locale un procent de 21 la sută la nivelul judeţului, printre altele, organizaţia pe care o conduce propunându-şi să câştige cinci primării hunedorene şi mai multe posturi de viceprimari. „Vrem să aducem în prim plan vocea poporului. Poporul s-a săturat de promisiunile politicienilor, care trec dintr-un partid într-altul. Noi aducem în prim plan oameni noi şi vocea celor din stradă”, a declarat Răzvan Mariş.
Conform celor precizate de liderul interimar al filialei hunedorene, în judeţ, PP-DD are 42 de organizaţii locale. Până pe 10 martie, susţine Răzvan Mariş, vor fi definitivate listele cu candidaţii pentru alegerile locale. PP-DD va avea în judeţ candidaţi atât la Primăria Deva, cât şi la preşedinţia Consiliului Judeţean.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pana sa vad fotografia am crezut ca e doar o potrivire de nume. Asta a fost si pe la Germisara in Geoagiu. L-au dat afara pentru orgiile pe care le facea cu tot felul de interlopi penali. E un mitoman care nu a fost in stare sa duca un proiect la bun sfarsit. Totdeauna si-a dat in petic pentru bani. Din cate stiu are si un dosar penal pentru proxenetism; poate sa fie exponentul "vocii poporului"? Rusine! Incep sa le dau dreptate celor care spun ca partidul asta e unul a curvelor si golanilor. Il umple Razvan de curvele pe care le plaseaza si uita sa le plateasca...

  • Asta nu e tipul care s-a luat de gat cu Stefan Ciocan acum cativa ani, la Raliul Frumusetii? Ameninta pe toata lumea cu un tupeu fantastic. Tin minte ca se dadea mare cu cat de liberal este el si ce prietenii are cu Molotz si cu Muntean.

  • Ca se da mare prieten cu Molot si cu Muntean nu e nimic. Se lauda in stanga si dreapta, pe la cine sta sa il asculte, ca e si mare mason.

  • Membra de onoare a PP DD este Elodia, ea este principalul factor de mobilizare al membrilor acestui partid. Unele voci spun ca in statutul partidului este trecuta ca membra fondatoare si actualmente membra de onoare si cine stie poate la momentul potrivit daca contextul este favorabil poate sa fie si presedinta executiva. Dan este dator si obligat sa-i ofere aceasta functie in partid. Stie el de ce.

  • uite si la unflatu ala din stanga care cica tine tiganii din hunedoara in mana cu zidarescu. un mincinos care dadea tuica si umbla pentru hada la alegeri si care acuma il lauda pe arion. a luat o gramada de bani el cu zidarescu si la oameni nu a dat nimic, ca ei au facut treaba. acuma vrea sa fure si pe diaconescu ca arion nu mai e bun. dane trezestete pana nu te fura tiganii din hunedoara!!!!!

  • Jos Coruptia ,Jos cu interlopii cu legitimatie de la stat ca ,ne-am saturat cat ne-au furat si nimeni nu-i aresteaza si nu le confisca averile .Cat timp se face trafic de influenta intre judecatori de la instante de fond la cele de apel i de recurs si Romania pierde procese la CEDO ,si magistratii nu sunt arestati pentru ca din vina lor au facut de rusine Romania ,nu se vor respecta drepturile omului . Cand o sa intelegeti voi intelectualii societatii ca ,cei fara loc de munca ,fara ajutor de somaj ,sunt obligati sa fure sau sa cerseasca ,sunt un pericol social pentru cei care vin de la magazin cu plasa cu mancare ,vina cea mmare este a voastra ca va credeti destepti ,si nu va uitati la cei din strada care mananca din gunoaie ,vom trai incontinuare in complicitate la abuzurile si inselaciunile si hotiile care le fac interlopii cu legitimatie de la stat . Unde este atitudinea si demnitatea voastra ? Ce vorbesti ,cine te crede ,nu vezi ca nu ai curajul sa recunosti ca tu azi le platesti salar la magistrati in fiecare luna ca sa pedepseasca Romania la CEDO,sa-ti fie rusine ca ,cu buna stiinta accepti acest abuz si nu ai de gand sa faci nimic impotriva lor ,nesimtitule care te crezi si intelectual incult al societatii ,ia atitudine la ce ti-am spus azi si ieri si maine respecta legea cu adevarat . Justitiarul de Hunedoara.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

7 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

7 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

7 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

7 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

7 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

7 ore ago