FlashPolitica si administratie

Cine-i şeful? Mariş sau Vochiţoiu?

Sorina Popa

Este clar, membrii  Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) din judeţul nostru nu mai ştiu nici ei cine îi conduce. Asta, deoarece, de la înfiinţarea organizaţiei judeţene şi până în prezent, liderii filialei judeţene a partidului otevist au fost schimbaţi mai ceva ca şosetele. În aceste condiţii, cei care s-au înscris în PP-DD sunt complet bulversaţi şi se întreabă ce se va alege cu această organizaţie?

„Sunt noul preşedinte al filialei  judeţene”
Astfel, după ce cu o lună în urmă, la conducerea filialei din judeţ a PP-DD a fost numit Răzvan Mariş (foto stânga), la finele săptămânii trecute, s-a schimbat din nou modificarea. Astfel, fostul lider pesedist din Valea Jiului, Haralambie Vochiţoiu (foto dreapta), vine cu bomba şi declară că el a fost numit de şefii de la Bucureşti ai partidului otevist, ca preşedinte interimar al filialei judeţene a PP-DD, în locul lui Răzvan Mariş.
„În câteva zile, vom stabili posturile în conducerea organizaţiei. Eu, ca preşedinte, voi candida la şefia Consiliului Judeţean. La Deva şi Petroşani, se efectuează deja sondaje de opinie, pentru a desemna candidaţii pentru posturile de primar în cele două municipii. I-am propus fostului preşedinte, Răzvan Mariş, să ocupe funcţia de prim-vicepreşedinte. Nu ştiu dacă va accepta. Dacă refuză, vom vedea cum ne vom organiza pe mai departe. Oricum, nu am dat bani ca să ajung liderul PP-DD din judeţ, aşa cum se vehiculează”, a declarat Haralambie Vochiţoiu. Precizăm că Vochiţoiu a fost membru al PSD, până anul trecut, când a fost dat afară din partid, în urma unor neînţelegeri cu conducerea judeţeană.
 „Mie nu mi s-a comunicat nimic. Eu sunt preşedintele filialei”…
Numai că lucrurile în cadrul filialei hunedorene a PP-DD nu par să fie aşa simple, cum le-a prezentat Vochiţoiu. Asta, pentru că întrebat, ieri, după amiază, despre această schimbare, Răzvan Mariş, cel pe care-l credeam mazilit de la conducerea filialei judeţene a partidului otevist, ne-a declarat sus şi tare exact altceva.
„Eu sunt preşedintele filialei judeţene a PP-DD, nu ştiu să fie altcineva. Am văzut şi eu ştirile la televizor, cum că am fost schimbat, dar, subliniez, nu am primit nimic oficial în acest sens de la conducerea partidului, nici verbal, nici în scris. Dacă Haralambie Vochiţoiu are un asemenea document, cereţi-l să vi-l trimită pe mail. Până una-alta, eu îmi văd de treabă. Azi, am avut şedinţă de birou judeţean, şi am stabilit obiectivele pentru perioada următoare. Împreună cu ceilalţi membri ai biroului judeţean, ne ocupăm de consolidarea partidului în judeţ, prin înfiinţarea de noi organizaţii locale şi de pregătirea listelor de candidaţi pentru alegerile locale”, ne-a declarat Răzvan Mariş.
În concluzie, urmează ca vedem cine-i, până la urmă, noul lider judeţean al partidului otevist.

5 comentarii la „Cine-i şeful? Mariş sau Vochiţoiu?

  • Pe acest Vochitoiu nu-l va vota cetateni Vaii Jiului sa imbogatit de pe urma politicului.

  • valea jiului=mona rizi=hotie-=parnaie

  • ASA ESTE MARIS E UN INTRUS UN HOT CARE A VRUT SA FURE POPORUL DAR A FOST DEMADCAT LA TIMP EL CU ALCOLISTU DE SUCIU SI ESCROCUL DE COSTA DECI BRAVO VOUA SI ADUCETI DREPTATEA PTR.POPOR

  • @Valea Jiului: dupa cum te exprimi iti recomand sa te inscrii in partidul poporului. Ti se potriveste perfect.

  • Venirea lui vochitoiu la conducerea filialei judetene a PP- DD este cel mai bun lucru care se putea intampla partidului lui Dan Diaconescu. In sfarsit are si aceasta filiala un lider adevarat. Vochitoiu este cel mai bun lucru care i se putea intampla acestui partid. Este poate singurul capabil sa produca revolutia populara la nivel de judet, pentru a ne scapa de molot, de ridzi, de resmerita si altii care ne-au jefuit si ne-au mintit timp de 20 de ani. Felicitari domnule Vochitoiu si speram sa facem impreuna ceea ce e de facut in judetul nostru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.