Sport

Cine este mascota Naționalei de fotbal

România va disputa în această lună ultimele două partide în grupa din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Astăzi, 11 noiembrie, este programată partida România– Islanda, care se va disputa de la ora 21:45 pe Stadionul Steaua din București iar duminică, 14 noiembrie, va avea loc jocul dintre Liechtenstein și România, programat de la ora 19:00 (ora de la București) pe Stadion Rheinpark (din Vaduz).

Suporterii, mereu lângă ei
Odată cu jocul din această seară se lan­sează și mascota SuporteRO, care va susține Echipa Națională de Fotbal a României. Ciobănescul Carpatin este simbolul național ales de sponsorul principal al Echipei de Fotbal a României pentru a-i susține pe tricolori, acțiunea fiind parte din campania SuporteRO, în cadrul parteneriatului cu Federația Ro­mână de Fotbal din dorința de a le dedica experiențe și produse speciale tuturor susținătorilor fotbalului românesc.
Ciobănescul Carpatin este un suporter veritabil, care îmbină forța, inteligența, curajul, pasiunea și devotamentul pentru fotbal.Presiunea apasă și pe umerii mas­cotei: este prima apariție publică, primul meci greu, iar misiunea ei este să trans­mită jucătorilor cea mai bună energie, în absența suporterilor.
„Continuăm comunicarea cu suporterii Echipei Naționale prin lansarea mascotei SuporteRO alături de PENNY. Mai presus de performanță, fotbalul este despre pa­siune, emoție și susținere. Fără suporteri fot­balul nu are aceeași strălucire și vedem acest lucru mai ales acum, într-un mo­ment decisiv pentru cea mai iubită echipă, când fanii nu pot fi alături de jucătorii lor favoriți. De azi înainte, prin mascota SuporteRO, tricolorii vor avea mereu su­porterii alături de ei, căci noua mascotă reprezintă fiecare inimă de român ce bate pentru Echipa Națională la fiecare meci”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de fotbal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura