Cine a fost inclus pe lista PSD pentru Consiliul Local Hunedoara?

05-dan-boboutanu-clhd-5  Oana Mihnea

Ieri, în conferinţă de presă, viceprimarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), care este şi candidatul PSD la primărie pentru alegerile din 5 iunie, a prezentat lista candidaţilor social-democraţi pentru Consiliul Local Hunedoara. Patru surprize şi-au făcut loc pe această listă a consilierilor.

Aşa cum a promis Dan Bobouţanu, pe lista pentru CL au fost incluşi primii doi clasaţi în urma votului organizat pe Facebook la iniţiativa acestuia. Prin urmare, omul de afaceri italian Paolo Pasqualotto şi tânărul antreprenor Raul Scurtu îi pot reprezenta pe cetăţeni în CL Hunedoara. Pe lângă aceştia, doi actuali consilieri locali de la UNPR, Laura Borca şi Ciprian Palcău, care au trecut la PSD, se regăsesc pe listă. Primul loc este ocupat de Dan Bobouţanu, urmat de Ramona Todor şi Paolo Pasqualotto.
Omul de afaceri italian locuieşte în Hunedoara din anul 1996. Este căsătorit cu o româncă şi au înfiat împreună un copil. Paolo Pasqualotto are propria afacere cu încălţăminte, doar anul trecut a reuşit să exporte aproape un milion de perechi de pantofi în toată lumea. „Cetăţenii municipiului Hunedoara l-au votat şi l-au plasat pe locul întâi în cadrul proiectului «PSD îţi dă puterea-10 pentru Hunedoara». Şi noi am rămas surprinşi, până la urmă, de rezultatul votului. Este un cetăţean italian, dar care locuieşte în municipiul Hunedoara de peste 20 de ani. Este o noutate impusă de societatea civilă şi noi n-am făcut altceva decât să ne respectăm cuvântul, primul clasat în cadrul proiectului va fi inclus pe lista consilierilor eligibili“, a declarat Dan Bobouţanu.
În continuare pe lista PSD pentru CL Hunedoara se află Radu Budae, Claudiu Voinia, Bianca Fărcaş, Ciprian Palcău, Cătălin Olar, Sorin Ilea, Marius Leancă, Alin Rădoane, Laura Borca şi Raul Scurtu. „Pentru alegerile locale din iunie ne-am propus să obţinem 14 mandate de consilieri, ceea ce ne-ar asigura o majoritate confortabilă în CL“, a adăugat Dan Bobouţanu, cadidatul PSD pentru Primăria Hunedoara. Coordonatorul campaniei electorale în municipiul de pe Cerna va fi Ilie Toma, iar Ramona Todor, director de campanie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare