Chiar mai credeţi gogoşile astea?

6 decembrie 2016 | 16 Comentarii | Publicat in: Electorale, Flash

07-foto-electoralDin 2004, la fiecare scrutin electoral care are loc în România, auzim aceleaşi sloganuri şi aceleaşi cuvinte: PSD este un partid de comunişti! PSD este corupt! PSD trage ţara înapoi! De la câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Traian Băsescu încoace, practic, toate atacurile la adresa PSD au respectat acest calapod. Urmarea a fost că, în mintea unei părţi întinse a electoratului românesc, s-a cuibărit această idee, anume că PSD ar reprezenta cumva fostul partid comunist, care şi-a asumat, de faţadă, eticheta de social-domocrat.
Ceea ce nu ştie alegătorul din România este că toată această mascaradă stupidă nu este decât o tehnică îndelung exersată de manipulare. Ideea e simplă: repeţi acelaşi lucru de atâtea ori cât e nevoie ca să fii crezut. Cineva a spus aşa: spune o minciună o singură dată şi vei fi taxat drept mincinos. Repet-o de o sută de ori şi se vor găsi câţiva care să te creadă. Iar dacă o repeţi de un milion de ori, minciuna va deveni adevăr! Nu contează dacă ai sau nu dreptate. Contează doar să repeţi ceea ce vrei să fixezi în mintea oamenilor.
Toată tehnica de comunicare a PDL şi mai apoi a PNL s-a bazat pe acest principiu, enunţat mai sus. Oamenilor nu le-a explicat nimeni că ignoranţa, nepăsarea, lipsa de informaţie şi credulitatea se plătesc scump! Mai ales lipsa de informaţie şi credulitatea!
Să vorbeşti azi, la 27 de ani de la sfârşitul regimului comunist din România, despre un PSD comunist, e o probă, iertaţi-mi expresia, de prostie suverană! PSD are o rată de înnoire pe ţară a candidaturilor de 85 la sută. Practic, din 100 de candidaţi, 85 sunt oameni noi. Mai mult de jumătate din candidaţii PSD sunt tineri. Oferta de guvernare a PSD, singura din aceste alegeri generale coerentă şi raţională, bazată pe principiile economiei de piaţă şi pe înţelegerea mecanismelor economice capitaliste, este, dacă vreţi, infinit mai realistă decât spoiala cu frazele copiate de PNL. Unde vedeţi comunism aici?
Să arunci întreaga corupţie din societatea românească, pe umerii unui singur partid, e iarăşi o dovadă de crasă neînţelegere a realităţilor româneşti. Şi să fim serioşi: cel mai mare nivel al corupţiei din România a fost înregistrat pe vremea guvernării Băsescu-Boc-Udrea. Adică pe vremea unei guvernări de dreapta. Aproape tot eşalonul 2 din fostul PDL a trecut la PNL, se regăseşte azi în partidul care vrea să ne convingă de faptul că Dacian Cioloş e salvarea României! Aceiaşi oameni care l-au susţinut pe Băsescu şi Boc să taie salariile şi pensiile şi să arunce economia României în abisul crizei, prin împrumutul de la FMI şi Banca Mondială, sunt azi membri ai noului PNL. Să fim serioşi. Chiar mai credeţi gogoşile astea? (Dorin Avram)

(Comandat: PSD Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007)

Comentarii (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Marius spune:

  Pai se incearca discreditarea PSD. PNL merge pe principiul hotul striga hotii!!Succes PSD!

 2. Marcela spune:

  PNL= mizerie. Au doar traseisti, ce rata de innoire la ei?

 3. Stefan spune:

  Tot cu sloganul asta de 2- de ani…mai schimbați placa,ca e cam zgâriată si nu va mai asculta nimeni.votam PSD.

 4. George Bogdan spune:

  Aceeași placa,PSD-UL e partid de comuniști și ei,sunt reprezentanții democrației! Ce democrație mai e când au președintele lor,guvernul lor,DNA-UL lor ???
  Am trecut ca prin iad după ce ne-a omorât Băsescu prin politica lui de austeritate ca sa ii auzim pe marii pnlisti portocalii cum o sa facă alianță cu Băsescu,cum nu sunt bani pentru mărirea salariilor și pensiilor,cum … romanul trebuie sa se obișnuiască cu gândul ca nu o sa o ducă decent !
  VOTEZ PSD !

 5. Marius si Andrei spune:

  Facem caca in PSD! Iara ne scapa. 🙂 Si in ziarul asta de doi lei pe care nici dracu’ nu il citeste. Ca sa ne intelegem, sunteti penibili pentru felul in care sariti la lins funduleturi de sefi. Si la comentat de articole ieftine. Caca in PSD! Oricum doar voi va cititi comentariile si articolele astea de doi lei. Putorilor! 😀

 6. Marius si Andrei spune:

  Si inca ceva, in loc sa comentati si sa va masturbati dupa aia victoriosi ca v-ati facut treaba de partid (sau pe partid?!), mai bine ati lua un tractor si ati merge la arat. Ca Sefu’!

  Spor la comentat in continuare, lindicurilor!

 7. Codin Maticiuc spune:

  Marius si Andrei, doi oligofreni. Care posteaza la articole intr-un ziar pe care nimeni nu il citeste, dar pentru neuronul lor este relevant. Da, neuron, ca il trec de la unul la celalalt. Succes, constipatilor.

 8. Paul spune:

  Urat mai vorbeste un candidat pnl.

 9. Marius si Andrei spune:

  Vai! Ce urat vorbesc votantii PSD. Codin (banuiesc ca ai ratat un R, dar si un presedinte de Consiliu Judetean dealtfel…). Ce e rau in a commenta un articol de pe un ziar de succes? Doamne! Nu mai are voie omu’ sa isi dea si cu parerea… Of of of…

 10. Elena spune:

  Succes PSD ! Rusine Pnl

 11. Carmen spune:

  Credem în România!
  Votăm PSD

 12. Marius spune:

  Votăm PSD!!!

 13. SAV ADA spune:

  PSD CEI MAI TARI MULT SUCCES!

 14. iovu spune:

  Oare cu cat plateste mai ales PSD postacii ? Corupti si infractori sunt in toate partidele deopotriva. Dar de departe cei mai multi si mai verosi fac parte din PSD !! Nu acuzele ca sunt comunisti au contat in distrugerea acestei tari, ci vinderea ei ,bucata cu bucata, pe sume derizorii, pe comisioane inimaginabile !! Asta ca sa aibe in viitor, copiii vostrii postacilor, paduri si grane, petrol si gaze, sare si uraniu, carbune si ape minerale, otel si ciment !! Ei ,…. cine le-a vandut toate astea si cui ??? Votati si crapati !!!

 15. Benjamin spune:

  Votam PSD . singurul partid care a făcut ceva bun în România –

 16. Neutru spune:

  Iovu # Vrei sa faci comparatie cu “solda” ta ? Sper sa zburati de pe planseta politica a judetului si tarii, neispravitilor !…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PCR-ul demola biserici, Laurenţiu Nistor, un ateu în căutarea divinităţii!

Într-o ţară democratică, a avea venituri legale, pentru care plăteşti impozite şi taxe, înseamnă că sunt şi morale. Într-o ţară...

Haralambie Vochiţoiu: Ministerul Energiei trebuie să-şi asume situaţia explozivă din Valea Jiului

Senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), preşedintele PMP Hunedoara, solicită public Ministerului Energiei să-şi asume situaţia explozivă de la cele două mine...

Anul 2017 vine fãrã impozite majorate, la Densuş

Comunitatea din Densuş poate răsufla uşurată, deoarece dările locale pentru 2017 nu vor fi majorate. Decizia aparţine conducerii primăriei şi...

Închide