Cetate pierde o jucătoare de bază

3. Handbal 13 iulie - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Una din jucătoarele experimentate ale echipei de handbal Cetate Deva s-a despărţit în această vară de gruparea alb-albastră. Astfel, extrema Cristiana Nica va juca în viitorul sezon la HC Zalău, grupare de Liga Naţională.
Dorită de Tadici
Adusă anul trecut de Cetate Deva de la CSM Unirea Slobozia, Cristiana Nica nu a evoluat decât un sezon sub culorile grupării patronate de Marian Muntean. Jucătoarea de 28 de ani a ales să joace în viitorul campionat la HC Zalău, unde a fost dorită de antrenorul Gheorghe Tadici. „Cristiana Nica este o jucătoare cu mari calităţi, care poate evolua atât extremă dreapta, cât şi pe partea stângă. Este o handbalistă pe care mi-o doresc de trei ani la echipă, dar nu am transferat-o până acum din diverse motive. Sunt convins că venirea ei va aduce un plus în jocul echipei noastre”, a declarat fostul selecţioner pentru handbalvolei.ro despre noul transfer, care a şi efectuat primul antrenament la gruparea din Sălaj.
Gruparea deveană, fără jucătoarele de bază
Pe lângă Nica, Cetate le-a pierdut pentru viitorul sezon şi pe experimentatele Alina Şovar şi Laura Poenaru, care sunt însărcinate şi mai mult ca sigur că şi interul Anca Polocoşer va juca la o echipă de Liga Naţională, după „isprăvile” pe care le face cu naţionala României Under 20 la Campionatul Mondial din Rusia, unde tricolorele au ajuns în semifinale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare