Centrala termică aproape i-a adus moartea

Carmen Cosman

O femeie din Lupeni se zbate între viaţă şi moarte, iar soţul acesteia este, de asemenea, rănit, în urma unei răbufniri puternice de abur de la centrala termică pe cărbune, montată în casă.

Potrivit datelor preliminare, se pare că aceştia au încercat să pornească centrala, când s-a produs accidentul. „Practic, nu a fost o explozie urmată de incendiu, ci o răbufnire de abur. Este vorba de o centrală pe cărbuni şi  a cedat cazanul cu abur. La faţa locului, s-a deplasat imediat un echipaj de pompieri şi unul de la SMURD, care a acordat primul ajutor, iar în colaborare cu Ambulanţa, victimele au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.
Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, starea femeii este extrem de gravă. Aceasta are arsuri pe 75 la sută din suprafaţa corpului, se află în comă de gradul 2/3, mai are un traumatism cranio-cerebral, precum şi o plagă fronto-parietală stânga. Bărbatul a scăpat cu răni mai uşoare şi a suferit o arsură pe membrul superior stâng şi un traumatism lombar, fiind internat la Chirurgie Plastică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Locul III la campionatul naţional de dresaj

Câinele de serviciu al plutonierului de jandarmi hunedorean Virgil Adrian Lipan, un ciobănesc german numit Lay, a câştigat locul III

Anul investiţiilor la Dobra

S-ar putea afirma că Dobra este o comună sub semnul norocului, dacă ar fi să ne ghidăm după numărul investiţiilor...

Gura lumii 10.10.2011

Zece la sută din totalul sumei încasate pentru perioada în care sunt asistaţi ar fi trebuit să achite nişte muncitori

Închide