Cele mai bune biblioteci din judeţ au fost premiate

3 martie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 Sebastian Bara alaturi de reprezentanta Bibliotecii  Municipale HunedoaraMagdalena Şerban

Ieri, la Sala „Liviu Oros” a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” a premiat, pentru al cincilea an consecutiv, cele mai bune biblioteci publice din judeţ (municipală, orăşenească şi comunală), care pe parcursul anului trecut, prin activitatea desfăşurată, au reuşit să facă încă un pas înainte în implicarea comunităţilor locale în diverse acţiuni de interes cultural, atrăgând noi cititori.
Dintre cele 60 de unităţi din judeţ, diploma de „Cea mai bună bibliotecă municipală” i-a revenit Bibliotecii Municipale Hunedoara, „Cea mai bună bibliotecă orăşenească” a fost desemnată Biblioteca Orăşenească Petrila, iar Biblioteca Comunală Ribiţa a fost declarată „Cea mai bună bibliotecă comunală.”
„Acordarea acestor premii, prin care recompensăm cele mai bune biblioteci publice, are semnificaţie strict simbolică, este doar o răsplată morală, o recunoaştere şi o apreciere pentru bibliotecile şi bibliotecarii ce s-au remarcat în anul precedent în întreaga lor activitate. Şi pentru anul 2014, criteriile pe care le-am stabilit şi le-am urmărit au fost cele propuse de noi încă de la prima ediţie: calitatea activităţii fiecărui bibliotecar, aptitudinile de bun organizator şi comunicator, grija faţă de bibliotecă, capacitatea de a atrage cât mai mulţi cititori, spiritul de iniţiativă în organizarea unor activităţi de profil, precum şi gama cât mai diversificată de servicii oferite utilizatorilor”, a precizat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene. Acesta a felicitat câştigătorii ediţiei, urându-le succes pe mai departe şi cât mai multe împliniri.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Clandestinii din blocurile sociale, trimişi la casele lor

În urma raziilor făcute de poliţişti în căminele sociale de pe Aleea Moţilor, din municipiul Deva, cei care locuiau aici...

Tânăr de 19 ani, arestat, după ce a încercat să violeze o femeie de 76 de ani

O femeie din localitatea Pui a trecut prin momente de groază din cauza unui vecin.

Numărul bolnavilor cu infecţii respiratorii acute a crescut alarmant

Numărul hunedorenilor care s-au îmbolnăvit de infecţii respiratorii acute la sfârşitul lunii februarie a crescut semnificativ, comparativ cu aceeaşi perioadă...

Închide