Actualitate

Cele mai așteptate jocuri din 2024

Industria de gaming este într-o continuă dezvoltare și beneficiază de tot mai multă atenție. Nu numai pasionații de jocuri video sunt curioși să descopere care sunt jocurile foarte așteptate, ci o mulțime de persoane își propun să afle cât mai multe informații pe acest subiect.

Prin urmare, am decis să scriem un articol special pe acest subiect. Te întrebi care sunt cele mai așteptate jocuri din 2024? Ți le vom prezenta noi în rândurile imediat următoare!

Jocuri așteptate în 2024

Fiecare an vine cu noi lansări de jocuri pe care iubitorii de gaming le așteaptă cu sufletul la gură. 2024 se anunță a fi un an foarte bun din acest punct de vedere, așa că dacă ești curios să afli ce jocuri vei putea încerca în acest an, iată care sunt titlurile pe care trebuie să le încerci:

1. Stalker 2

De departe unul dintre cele mai așteptate jocuri video în 2024 este Stalker 2: Heart of Chornobyl.

Prima variată a acestui joc s-a bucurat de foarte mult succes, așa că așteptările sunt foarte mari pentru cel de-al doilea joc din serie.

De data aceasta, Stalker 2 are o poveste cu adevărat impresionantă, fiind un joc de tip FPS horror care sigur te va ține cu sufletul la gură. Trebuie să îl încerci și tu neapărat dacă te pasionează acest tip de jocuri.

2. Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Chiar dacă este vorba doar despre o extensie, cei care iubesc acest joc sunt convinși că aceasta nu îi va dezamăgit.

Shadow of the Erdtree reprezintă o piesă nouă din acest joc celebru și chiar dacă nu există o dată oficială pentru lansarea sa, entuziasmul este la cele mai înalte cote.

Prin urmare, este puțin probabil ca extensia pentru acest joc să dezamăgească. Te numeri printre fanii jocului Elden Ring? În acest caz, trebuie să fii la curent cu toate datele despre lansarea acestei extensii, deoarece sigur vei dori să o încerci.

3. Prince of Persia: The Lost Crown

Prince of Persia este unul dintre jocurile video care a intrat în istoria gamingului și este puțin probabil ca acesta să iasă din sufletele pasionaților de jocuri cu aventuri. Prin urmare, orice versiune nouă a acestui joc este mai mult decât bine-venită!

Așa se explică motivul pentru care Prince of Persia: The Lost Crown este atât de așteptat. Jucătorii vor avea parte de un nou protagonist și oportunitatea de a purta lupte care mai de care mai spectaculoase. Sună bine, nu-i așa?

4. Tekken 8

În cazul în care faci parte din categoria jucătorilor care preferă jocurile video de luptă, află că 2024 este anul lansării jocului video Tekken 8.

Dacă ai crescut cu Mortal Kombat sau Street Fighter, cel mai probabil că vestea lansării acestui joc video te bucură.

Încearcă-l și tu și suntem siguri că te va încânta acest joc video nu numai cu grafica sa excelentă ci mai ales prin gameplay-ul său căreia nu vei avea ce să îi reproșezi.

5. Suicide Squad: Kill the Justice League

Dacă filmul a fost pe placul tău, suntem siguri că nici jocul video nu te va dezamăgi.

De altfel, acest joc video s-a lăsat așteptat destul de mult timp, așa că în acest an va deveni, în sfârșit, realitate.

Cel mai probabil că nu mai există nimic de spus despre acest joc, deoarece și tu îl aștepți și nu ai ratat nici un material despre acesta. În final, trebuie să spunem că este un joc de acțiune de tip open-world, așa că nu te vei plictisi jucându-l!

6. Indiana Jones and the Great Circle

În final, dacă te pasionează această lume a gamingului, cel mai probabil că jocurile de aventură reprezintă o categorie foarte îndrăgită în această industrie.

Prin urmare, dacă avem dreptate, atunci sigur te bucură vestea că în acest an va fi lansat jocul Indiana Jones and the Great Circle.

Povestea impresionantă a acestui joc îmbină acțiunea și aventura, așa că sigur vei fi foarte captivat de întreaga poveste a jocului. Cu greu vei lua o pauză, așa că trebuie să îl treci pe lista cu jocuri de încercat neapărat în 2024.

Desigur că lista cu jocuri video foarte așteptate în 2024 ar putea continua la nesfârșit, iar asta deoarece, așa cum spuneam, gamingul este o industrie într-o continuă și accelerată dezvoltare.

Cu toate acestea, dacă vrei să încerci cele mai noi lansări de jocuri în 2024, va trebui să ai unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming iar asta deoarece cerințele sunt adesea foarte înalte.

Prin urmare, va fi nevoie de un laptop pe măsură, astfel încât să te bucuri de cea mai bună variantă a jocului ales.

Acestea au fost jocurile pe care am decis să le includem în articolul nostru despre titluri așteptate de către iubitorii de gaming în acest an. Care sunt jocurile video pe care tu le aștepți cu sufletul la gură?

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura