Ce votează municipiul, judeţul schimbă!

Sorina Popa

Social-democraţii din conducerea judeţului pare-se că nu se înţeleg deloc cu cei din conducerea organizaţiei municipale Deva. Cel puţin, asta reiese din şedinţele de ieri, susţinute de birourile politice ale organizaţiei din Deva şi cel al filialei judeţene. Despre ce este vorba?

Doctorul Samoilescu, scos pe tuşă
Potrivit negocierilor efectuate între pesediştii hunedoreni, organizaţia deveană a PSD a obţinut două locuri pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean: locul al doilea şi, respectiv, poziţia 22. Astfel, Biroul Permanent al PSD Deva a votat, ieri, cu vot secret, ca pe locul al doilea să fie înscris medicul Gabriel Samoilescu, fost prefect, iar pe poziţia 22 să figureze Bogdan Sever, actual consilier judeţean. Toate bune şi frumoase, numai că, după nici o oră de la luarea acestei decizii, şefii de la judeţ au hotărât altceva. Biroul Permanent Judeţean al PSD a decis ca Ioan Rus, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, să ocupe poziţia a doua pe lista de consilieri, iar Bogdan Sever, locul al 22-lea. În aceste condiţii, fostul prefect al judeţului, doctorul Gabriel Samoilescu, a rămas pe dinafară.
Surse din PSD susţin că Samoilescu era preferat de senatorul Cosmin Nicula (foto stânga), iar Ioan Rus, de liderul social-democrat Laurenţiu Nistor (foto dreapta). Se pare că hotărârea luată de conducerea judeţeană a PSD va fi adusă la cunoştinţa preşedintelui partidului, Victor Ponta, mulţi dintre pesediştii deveni fiind nemulţumiţi că una stabilesc ei, şi alta cei de la judeţ.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nicula esti slab daca te lasi inca o data calcat in picioare de acest Nistor.N ai reusit sa l schimbi pe Didilescu,omul lui Molot de la conducerea Spitalului Deva,si se stie ce fel de individ este,ai depus armele...Pana cand mai tolerezi acest tandem Nistor -Molot,e clar ca Nistor e omul lui Molot si joaca cum ii canta acesta.Cum e posibil ca un om ca dr.Samoilescu sa fie schimbat de unul care doarme pe el acel Rus...o,scuze! E nevoie de el ca doar asa doarme linistit si Molot.Pacat de judetul asta

  • PSD Hunedoara e mai rau decat PCR de cand e Nistor presedinte... au plecat toti oamenii d evaloare raman doar lichelele . A vandut primaria Deva, a vandut consiliul Judetean, chiar nu e nici un PSDist care sa ii spuna in fata? El, Tolas, Rus si Intotero sunt rusinea politicii din judet. Un comunist analfabet, un comunist somnoros si doua... rusine voua ! Cat despre nicula ,ai bine ar tacea, ca nu il baga nimeni in seama nici aicea nici la bucuresti . sa isi vada de blaturile lui si de jocu de table . Pacat de atatia oameni de valoare pe care ii siliti sa se retraga!!! Adevaratul presedinte al PSd hunedoara e Molot .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

18 ore ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

18 ore ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

18 ore ago

Suntem pregătiți pentru un blackout total? Ce provizii trebuie să avem în case

Adriana Năstase Este greu să ne imaginăm ce am putea face în timpul unei întreruperi…

18 ore ago

Fost miner din Petroșani, condamnat pentru că a vrut să-și ucidă verișorul

Ortacul s-a pensionat de la mină și a decis să se reîntoarcă la casa părin­tească,…

18 ore ago

Profesor de religie, condamnat pentru că și-a bătut soacra

Absolvent de Teologie, dascăl de religie în județul Hunedoara, bărbatul le-a spus anchetatorilor că a…

18 ore ago