Categories: ActualitateFlash

Mircia Muntean urcă spectaculos în preferinţele electoratului

Din datele prezentate în diagramele de mai jos se observă că popularitatea lui Mircia Muntean o depăşeşte clar pe cea a celuilalt candidat, şi asta, ca urmare a realizărilor (investiţii şi locuri de muncă) pe care le-a creat în municipiul Deva. De asemenea, sociologii firmei au concluzionat că învingător va fi Mircia Muntean şi datorită nevoii de schimbare la nivel de judeţ, dar şi a faptului că alegătorii au încredere că proiectele pe care candidatul Mircia Muntean le va implementa în toate zonele judeţului (Brad – Ţara Zarandului, Călan – Hunedoara, Ţara Haţegului, Orăştie şi Valea Jiului), atât prin atragerea de fonduri europene, cât şi prin alocarea unor sume importante de la bugetul Consiliului Judeţean, vor fi realizate.
Concluzie: cu trei săptămâni înainte de începerea campaniei electorale, Mircia Muntean se detaşează în preferinţele electoratului.
Sondajul a fost efectuat la comanda USP Hunedoara, pe un eşantion de 3.150 intervievaţi, marja de eroare+/-3,1%, în perioada 2-10 aprilie 2012, după data la care Mircia Muntean şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea Uniunii Social Populare (USP).

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Mas-media cumparata de Mircea Molot ,adica HD-TV si Ziarul Hunedoreanului ,unde patron este Molot precum si Antena 1 Deva unde patroni sunt Molot si Marginean nu spun nimic despre sondaj,cred ca la alegeri diferenta se va mari ,Molot are un trend descendent.

  • Tot "sociologii firmei" (de curatenie, banuiesc...) ne mai spun ca cei 20% nehotarati s-au decis, in a doua zi dupa lansarea candidaturii lui Mircia Muntean, sa voteze cu dansul, asa ca scorul primarului Devei a ajuns la 56%. In a treia zi de la lansarea candidaturii, cei 15% care voteaza cu "altii" au fost convinsi de cei 20% nehotarati sa voteze tot cu Mircia Munteanu, asa ca scorul acestuia a aajuns la 71%. A patra zi de la lansare a fost definitorie pentru Mircia Muntean, care a atras inca 10$, de data asta din tabara USL, ajungand la 81%. Concluzia "sociologilor" este ca Mircia Muntean sa stea linistit in aceasta campanie si sa isi continue excursiile la sky, precum si in SUA ale Americii, deoarece treaba e "oabla"! Va castiga Consiliul Judetean... Kaprun!

  • In Brad Mircia Muntean va obtine o victorie rasunatoare ,cred ca va avea cel putin 65% . Nu mai vrem noi motii ca un securist HOT sa mai conduca judetul Hunedoara.

  • Colaboratorii ,informatorii ,rezidentii securitati ,il sustinem si votam pe colegul nostru Mircea Ioan Molot ,nume de cod Panturu ,pace si securitate.

  • Cred ca Mircia urca asa de spectaculos si pentru faptul ca DNA este din ce in ce mai aproape de el. Sa vedem care fuge mai bine?
    Cit priveste faptul că alegătorii au încredere că proiectele pe care candidatul Mircia Muntean le va implementa în toate zonele judeţului (Brad – Ţara Zarandului, Călan – Hunedoara, Ţara Haţegului, Orăştie şi Valea Jiului), atât prin atragerea de fonduri europene, cât şi prin alocarea unor sume importante de la bugetul Consiliului Judeţean, vor fi realizate,personal nu am incredere "nici de doi bani" !!!
    Daca si la judet va lucra ca la primarie, numai cu contracte semnate" pe dupa usa" si pe datoria alegatorilor,
    -"dom' Mircica sa ne leshi"!!!
    Mai misto este ca si Vochitoiu creste ca-n povesti !
    Distractia va fi pe cinste!

  • Liberalii din Calan votam cu Mircia Muntean ,nu il mai vrem pe piticul dictator Mircea Molot care tine sub teroare si amenintari organizatia PNL Calan ,acum cateva zile a venit sa ne oblige sa dam obligatoriu pentru campania electorala fiecare liberal suma de 1000 lei ,adica zece milioane ,pentru ce sa fure el sa isi mai cumpere pamant ,oii ,vile ,ziare si televiziuni. Nu te mai votam Molot .

  • Si noi organizatia locala PNL Simeria vom vota Mircia Muntean,spre deosebire de colegii nostri din Calan noi suntem obligati de catre Petre Paun Jura si Adrian Bozdoc care spun ca asa este dispozitia de la Mircea Molot sa ;donam,, suma de 1200 ron ,am mai dat si in 2009 pentru campania electorala a lui Crin Antonescu ,atunci domnul primar Jura ne-a mintit ca vom primi materilale de campanie ,dar am primit 5 pixuri si 3 brichete,cand a fost intrebat de catre noi domnul primar Jura de destinatia banilor ,ni sa spus sa-l intrebam pe domnul presedinte Mircea Molot,la o sedinta a fost intrebat domnul Mircea Molot ,dar a inceput sa ameninte cu excluderea din partid ,suntem satui de el ,noi muncim iar el isi umple buzunarele cu banii nostri, si in plus organizatia noastra nu a fost ajutata cu nimic de Mircea Molot.

  • ...Deveni!... votaţi Mircia Muntean , la CJH!!! ..altfel nu scăpăm de porcuşorul de Moloţ!!!

  • Mircia Muntean ,Teliucul te voteaza ,degaba umbla primarul Pupeza cu cioara vopsita sa ne zica ca Molot trebuie votat ,jos cu el, toti stim ca este un turnator ordinar la securitate care are 30000 de oi.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago