Ilie Toma, candidatul PSD pe poziţia 3 pentru Camera Deputaţilor

Ieri, organizaţia municipală Hunedoara a PSD a votat cine va candida din zonă pentru Parlament la alegerile generale din acest an. Potrivit liderului social-democraţilor din judeţ, cu unanimitate de voturi s-a decis ca Ilie Toma (foto) să candideze pe locul al treilea pe lista pentru Camera Deputaţilor din partea PSD.
Ilie Toma deţine în prezent funcţia de director executiv al Casei Judeţene de Pensii. Până acum, PSD a stabilit că Natalia Intotero va fi pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaţilor. Mai mult ca sigur un membru social-democrat din Valea Jiului va deschide lista PSD pentru Senatul României. Candidaţii PSD pentru Camera Deputaţilor şi Senat vor reprezenta diverse zone, astfel încât pe locurile considerate eligibile să fie reprezentanţi din tot judeţul. Conducerea judeţeană a PSD susţine că vor obţine două posturi în Senat şi patru la Camera Deputaţilor. Judeţul nostru va avea în Parlament trei senatori şi şase deputaţi. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Cea mai buna alegere! Felicitari domnule Toma! Un om simplu si muncitor de care are nevoie judetul, nu bogatani care platesc sa ia locul pe liste!

  • Un om simplu, cinstit și muncitor ce ascultă problemele oamenilor și își dă toată silința să le rezolve ! CEA MAI BUNĂ ALEGERE !!!

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

5 minute ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

17 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

17 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

17 ore ago