Actualitate

Ce s-a întâmplat cu un câine după ce a fost uitat într-o benzinărie

Loialitatea unui câine față de stă­pânul său a fost încă o dată do­ve­dită de un patruped din China, care a străbătut aproape 60 de kilometri în 26 de zile, după ce a fost uitat într-o benzinărie.

Au plecat fără cățel
Animalul de companie în vârstă de șapte ani, preclit Dou Dou (foto), ar fi fost uitat de familia chineză într-o ben­zinărie aflată pe autostradă, unde au oprit pentru o pauză.
Potrivit presei internaționale, Qui, stăpânul câinelui și familia sa trăiesc în orașul Hangzhou, iar în urmă cu o lună de zile au mers la țară pentru a-și vizita rudele. Din păcate, la un mo­ment dat au oprit într-o benzinărie care se află la aproximativ 60 de kilometri de casa lor. Nu și-au dat seama, însă, că patrupedul a rămas acolo, așa că după ce s-au odihnit, ei au pornit la drum. Aceștia au realizat că animalul a dispărut abia câteva ore după ce au ajuns acasă. Deși s-au întors după el, câinele nu a fost găsit. O lună mai târziu, când nimeni nu mai spera că Dou Dou va fi găsit, acesta a apărut acasă. Șocul a fost, însă, extrem de mare, însă toți s-au bucurat că animalul s-a întors acasă sănătos. Această întâmplare nu i-a uimit doar pe stăpâni, ci și pe experți: ”Încă încercăm să înțelegem multe dintre comportamentele câinilor”, a declarat un dresor, potrivit sursei citate.