Ce planuri de viitor are eleva de nota 10 din Petroşani

20 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Diana Maria Beţa (foto), absolventa de gimnaziu din Petroşani care a obţinut media 10 la Examenul de Evaluare Naţională, şi-a făcut deja planurile de viitor. Este hotărâtă să-şi continue studiile în domeniul ştiinţelor exacte şi să fie întotdeauna cea ma bună în tot ceea ce face. Asta, deşi este pasionată de pictură şi a obţinut diverse premii la concursurile de profil.

Ieri, am reuşit să luăm legătura cu Diana Maria Beţa, ea fiind una dintre cele două eleve din judeţ care au obţinut nota maximă la examenul amintit. Tânăra ne-a spus că se va înscrie la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Petroşani, la clasa de Matematică-Informatică. Îşi doreşte să urmeze o carieră în domeniul ingineriei, fiind o elevă cu rezultate deosebite la materii precum Fizica, Matematica sau Chimia. A absolvit gimnaziul la Şcoala Gimnazială „Ion Gheorghe Duca” Petroşani, cu media 10 în ultimii doi ani de studii. Notele de la Examenul de Evaluare Naţională sunt rezultatul muncii din cei patru ani de gimnaziu, ne-a spus Diana Maria.
Rezultatele la Examenul de Evaluare Naţională au fost afişate în data de 19 mai, zi în care s-au putut depune contestaţiile. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, în total, au fost depuse 312 contestaţii. Rezultatele finale, de după soluţionarea contestaţiilor, vor fi publicate în 23 iunie. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RAD GHEORGHITA spune:

    Felicitari ! Nu e chiar de ici de colo sa ai asa note mari. Ma bucur , e vorba si de un patriotism local si le zic felicitari si profesorilor! Fiind o “realista ” cred ca alegerea Liceului e buna dar fiind eu cat de cat la curent cu piata locurilor de munca si cu salariile as zice ca o meserie frumoasa dar grea ar fi cea de PROGRAMATOR in domeniul IT. Programatorii se cauta si sunt mai bine platiti decat inginerii in domeniul IT.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Bobouţanu a semnat un nou contract pe fonduri europene

Ieri, la ADR Vest, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto), a semnat un nou contract de finanţare pe fonduri europene.

Secţia de Pediatrie se reabilitează încetul cu încetul

Etajul întâi al Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean din Deva a fost reabilitat şi el, mai fiind nevoie...

Campanie împotriva persoanelor care vandalizează tomberoanele

Potrivit unui comunicat de presă, Poliţia Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăştie gunoaiele din tomberoanele...

Închide