Ce mi-e Moloţ, ce mi-e David! Drumul spre Sarmizegetusa Regia e plin de plombe!

04 david Molot 1Nici nu s-a uscat bine cerneala pe recepţia drumului spre cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, că au şi fost necesare 180 de reparaţii de plombare.
Rezultatul e de-a dreptul revoltător. La ora actuală, cei 19 kilometri de drum au mai multe pete de plombare decât un dalmaţian! Asta e marea realizare a preşedintelui Adrian David!
După o licitaţie câştigată de nepotul familiei Pup, omul de casă al baronului Mircea Moloţ, după nenumărate semne de întrebare ridicate de presa locală, drumul spre Sarmizegetusa este dovada elocventă că liberalii au împrumutat vechile obiceiuri de la baronul Moloţ. Lucrări câştigate de firme agreate, executate prost, după care cârpite la repezeală de ochii lumii.
Duetul David-Moloţ, prezent de altfel la inaugurarea drumului, se dovedeşte a fi continuarea dezastrului pentru judeţul Hunedoara. Iar faptul că aceste plombări se execută acum, că e campanie electorală, nu este o garanţie că ele vor continua şi după. Astfel, ne putem trezi în situaţia în care până la toamnă, acest drum care a costat aproape cinci milioane de euro să arate ca după bombardament.
Incompetenţă crasă de-a lungul a 19 kilometri şi cinci milioane de euro! Asta dovedeşte preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian David! Şi mai avem pretenţia să discutăm despre obiective turistice, despre turism sau despre potenţialul acestei zone!
04 Drum SarmizegetusaPractic, dacă Moloţ a fost incapabil să finalizeze acest drum în 12 ani, iată că Adrian David demonstrează că ceea ce s-a făcut în opt luni se strică în mai puţin de o lună.
Se dovedeşte încă odată că întrebările pertinente ale jurnaliştilor hunedoreni, care s-au arătat miraţi de faptul că un copil de 18 ani (nepotul familiei Pup) a câştigat o licitaţie atât de importantă erau întemeiate. Cinci milioane de euro, administrate de un puşti de 18 ani, doar pentru că firmele lui Pup, agreate de Mircea Moloţ, trebuie să obţină licitaţii. Din păcate, nota de plată o vor plăti cei nevinovaţi. Adică, hunedorenii.
Cât despre „viitorul“ văzut de liberali, acesta seamănă extrem de mult cu trecutul, mai ales când cei care îşi doresc să conducă judeţul sunt supravegheaţi atent de mentorii politici.

Biroul de presă PSD Hunedoara

16 comentarii la „Ce mi-e Moloţ, ce mi-e David! Drumul spre Sarmizegetusa Regia e plin de plombe!

 • 1 iunie 2016 la 22:54
  Permalink

  Să trăiască păpușarul Moloț si clica sa. Din 6.06.2016, LA REVEDERE ! Ultimele tunuri trebuiau trase acum, pana pleacă de la CJ.

 • 1 iunie 2016 la 23:15
  Permalink

  Dar DNA-ul de ce nu vede?

 • 2 iunie 2016 la 0:41
  Permalink

  Asta e „alesul”!

 • 2 iunie 2016 la 7:22
  Permalink

  Am fost in weekend pe acel drum si nu am vazut asa ceva.
  Chiar nimic nu mai are simtul realitatii cand e vorba sa se obtina un post politic?
  Greata si scarba!

 • 2 iunie 2016 la 7:58
  Permalink

  Pai scrie acolo, 180 de reparații. Da normal ca nu ai văzut, poate o împingeai pe Hărău la deal și nu erai atent la drum.

 • 2 iunie 2016 la 8:05
  Permalink

  Harau era de fapt măta cretinule.
  Crede tot ce se scrie boule. Poate au fost 181…sau 179. Chiar stiu sa numere asa de mult?
  Asa s-a dus tara asta pe râpă, pentru ca boi ca tine cred toate minciunile politicienilor.
  Asa sunt omorati oamenii cu zile in spitale, bugetul tarii devalizat si unii plini de bani.

  Oare ce se mai intampla cu autostrada Sibiu? Aia inaugurata de Ponta, ca sa o bifeze inainte de alegeri?
  Tu nu vezi ca toti sunt niste gunoaie puse pe furat?

 • 2 iunie 2016 la 8:55
  Permalink

  Cand s-a inceput amenajarea drumului sagetatii si trandafiriii strigau de zor ce mare realizare este. Acum, trandafiriii se dezic si de Molot si de drum. Nu va e rusine si la unii si la altii ? Ati transat judetul ca pe o vita sacrificata si acum va porcaiti dupa ce v-ati lins reciproc pe bot. Spurcaciuni useliste, monstruoasa coalitie.

 • 2 iunie 2016 la 9:19
  Permalink

  David e copilul militianului spagar David Ioan. Prietenul lui.Bibanu si Pera. Un infractor, asa ca ce pretentii puteti avea de la fiul lui. Ce naste din pisica soareci maninca.

 • 2 iunie 2016 la 10:23
  Permalink

  Draga Mesagerule, ai face bine sa spui public doua lucruri :
  1. Sursele de finantare pentru astfel de „articole”
  2. Modul propriu de verificare a unei stiri

  Altfel:
  1. Astazi voi depune plangere penala pentru spalare de bani

 • 2 iunie 2016 la 12:11
  Permalink

  Au dreptate pesedistii. Daca facea o firma de a lor drumul era „sticla” si tinea cel putin o legislatura.

 • 2 iunie 2016 la 15:53
  Permalink

  Daca era Harau maica-mea , ma durea la basca de tot si mai ales de fraieri ca tine care primesc firimituri sa scrie pe forumuri. Si eu am fost la inaugurare papagal pe bani putini ce esti. Ai vazut carpiturile de pe asfalt ? Sau nu iti puteai lua ochii de la David si Molot ?

 • 2 iunie 2016 la 18:48
  Permalink

  A facut Margan frana cu Dacia lui si din cauza asta s-a deteriorat drumul pe portiunea aceea . A mers pe geanta vreo 3 km pt. ca nu avea rezerva la el . A mers sa se reculeaga la cetati dupa ce l-a dat in primire pe Pera …

 • 4 iunie 2016 la 9:39
  Permalink

  Este incredibila nerusinarea acestui nimuruc. Trebuie sa ai obraz gros de tot sa mai apari in public cu situatia pe care o are Purcel. In oras se vorbeste ca ar fi mituit justitia cu 27 milioane euro ca sa scape. Personal nu cred ca este adevarat. E imposibil ca unul sau mai multi judecatori sa se complice cu el riscandu-si libertatea. Apoi, chiar daca a furat cat a putut era imposibil sa adune atatia bani. Suma in euro reprezinta 121.500.000 lei noi adica 1.215.000.000.000 lei vechi. Dar, ar fi interesant de stiut cine si de ce a lansat un asemenea zvon.

 • 4 iunie 2016 la 9:52
  Permalink

  Eu am auzit ca a dat jumatate din PIB-ul Romaniei. Haha
  Ce penibil esti bai Moise. Lansezi aberatii si apoi te intrebi cine le-a lansat.
  Chiar crezi ca toata lumea este idioata in tara asta?
  Te-ai ramolit rau. La tine imbatranitul prosteste… Ia o pauza ca ni s-a facut lehamite de gunoaie.
  Poti sa-l iei si pe Molot cu tine, si-asa va iubiti cu nabadai. V-o trageti unul celuilalt cu drag.
  E drept ca el ti-a tras-o mai rau…na, fiecare cum poate.

 • 4 iunie 2016 la 19:26
  Permalink

  Slugoiule molotian/purcelesc si informator securist la Vucian Laceanu, lasa teoria. Handicapatule, citeste mai sus ca eu am mentionat ca nu cred asa ceva, nu ca Purcel n-ar fi vrut ci pentru ca nu a putut. Securistii ca tine au creierul la fel de mare cat gamalia unui ac de acest tip. Dar, daca esti atat de informat, stii ca drumul a fost inaugurat dar nu i s-a facut receptia ? Asa ca urmeaza iar o ancheta penala, bagabontule.

 • 6 iunie 2016 la 11:47
  Permalink

  Dupa ce va dresara-ti cu Mircia Q5 Munteanu, Molot chiar devine pitic istoric.
  Judetul a votat , ca-n ultimii 26 de ani, de tot rahatul. Iar Deva e etalon.
  Dragi tineri, plecati cat vedeti cu doi ochi !
  Judetul Hunedoara e istorie, E doar, istorie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare