Ce meciuri joacă Naționala de fotbal Under-21

Naţionala de tineret Under-21 a Ro­mâ­niei va juca meciurile amicale din sep­tembrie pe stadioanele Steaua din Bu­cu­reşti, respectiv ”Anghel Iordă­nes­cu” din Voluntari, a anunţat Fe­de­raţia Română de Fotbal. Meciurile echi­pei antrenate de Florin Bratu fu­se­seră programate iniţial pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.
Meciul cu echipa similară a Angliei va avea loc vineri, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua, iar partida contra echipei Under-21 a Georgiei se va disputa marţi, 7 septembrie, de la ace­eaşi oră, pe stadionul ”Anghel Iordă­nes­cu”, din Voluntari.
Cele două meciuri amicale sunt par­tide de pregătire înaintea Campio­na­tu­lui European. În 2023, România va pa­r­ti­cipa la a treia ediţie consecutivă de EURO Under-21, de această dată în cal­i­tate de gazdă, alături de Georgia. Semi­finalistele ediţiei de peste doi ani vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.
Echipa naţională Under-20 a Ro­mâ­niei va avea două meciuri amicale în luna septembrie, contra echipelor similare ale Portugaliei şi Angliei. Selecţionata pregătită de Bogdan Lobonţ va întâlni Por­tugalia marţi, 2 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul ”Anghel Iordă­nes­cu”, iar meciul cu Anglia va avea loc luni, 6 septembrie, la St. George’s Park.
FRF anunţă că biletele vor fi puse în vânzare în curând.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.