Ce investiţii anunţă primarul din Petroşani

Mai multe investiţii private, în valoare de câteva milioane de euro, vor fi realizate în acest an în municipiul Petroşani, între aces­tea numărându-se două hoteluri şi un centru de logistică, a anunţat luni primarul Tiberiu Iacob-Ridzi (foto).

Două hoteluri la orizont
Potrivit edilului şef, mai multe firme şi-au anunţat intenţia de a dezvolta capacităţi de producţie, magazine şi capacităţi hoteliere, edilul local apreciind că acest lucru arată faptul că municipiul Petroşani oferă sta­bi­litate din punct de vedere economic şi con­diţii pentru dezvoltarea mediului de afaceri.
Cea mai mare investiţie privată din mu­nicipiul Petroşani, concretizată pentru acest an, vine din partea unei companii care deţine un lanţ de magazine al căror profil este vânzarea de materiale de cons­trucţii şi amenajări interioare.
Pe de altă parte, reprezentanţii altor două societăţi au anunţat că vor construi aici două noi hoteluri, de 3 şi 4 stele, în valoare de peste un milion de euro fiecare, în timp ce o firmă de logistică va amenaja un de­pozit în zona industrială Livezeni.
„Aceste noi investiţii duc la crearea de noi locuri de muncă, dar şi la atragerea de sume suplimentare la bugetul local, ceea ce înseamnă mai mulţi bani pentru dez­vol­tarea localităţii. Este foarte bine că se investeşte în Petroşani, acest lucru de­mons­trează că municipiul nostru este atrac­tiv pentru investiţiile private, dar şi din punct de vedere al dezvoltării economice”, a apreciat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Edilul mai spune că prezenţa la Petroşani a unor companii renumite pe piaţa internă redă speranţa autorităţilor locale că s-a re­u­şit depăşirea unor “bariere de neîncredere pentru întreprinzători”, cu care Valea Jiului s-ar fi confruntat în ultimii ani. (A. Năstase)

One thought on “Ce investiţii anunţă primarul din Petroşani

  • 20 aprilie 2021 la 10:19
    Permalink

    De când este ăsta primar? Petroșaniul arată praf, e plin de gropi și de gunoaie să nu mai zic de atmosfera funestă specifică. Vai de voi cu PDL-istul vostru!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare