ComunitateFlash

Ce i-a scris o fetiță de 10 ani primarului Hunedoarei

Sorina Popa

Nu-i așa că presa vă stresează? Deși rolul nostru este să informăm și să liniștim lumea, nu totdeauna presa procedează astfel. De aceea, astăzi vă relatez despre o scrisoare pe care o fetiță din clasa a IV-a din Hunedoara i-a transmis-o edilului șef din municipiu.

„Orașul a înflorit”
Fetița, Maya Karina Tănase (foto1), a scris textul la Educație civică. Da, cei mici au această materie în pro­grama școlară. Și a avut ca temă o scrisoare pe care micuța a intitulat-o „Orașul meu” (foto2).
Maya, care are 10 ani, scrie că este mândră de orașul în care locuiește, Hu­nedoara, pen­tru că primarul a reabilitat creșa, gră­di­nițele, școlile, liceele, străzile, blocurile. „Ce pot spune, orașul este foarte fru­mos, curat și a înflorit. Și Spitalul din Hu­nedoara este rea­bi­litat și mo­der­ni­zat, iar personalul spe­cializat este foarte competent. În vi­zi­unea mea, pri­marul trebuie să fie un om gospodar și tot ce face pentru oraș să se gân­dească la cetățenii comu­nității. Cred că de unul singur, fără echipa sa, nu ar fi reușit să facă atâtea lucruri bune și frumoase pentru orașul Hunedoara. Sunt mândră de orașul meu!”, a încheiat Maya compunerea sa.
Contactat, primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu (medalion), a declarat că „sunt încântat de această scrisoare. Îi mulțumesc fetiței pentru modul în care a ales tema la Educație Civică. Sunt impresionat, dar nu mirat, că un copil de 10 ani înțelege și transpune în scris modul în care se dezvoltă orașul. Dacă un copil înțelege asta, înseam­nă că suntem pe drumul cel bun”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura