Actualitate

Ce face şmecherul de Simeria când ajunge la Deva

Cristina Ghenea

Un echipaj de poliţiştii locali din Deva a avut ceva de furcă cu un şmecher (prost, i-am zice noi!), care probabil, trăia cu impresia că pentru el nu este valabilă obligaţia de a respecta legea. Este vorba de un tânăr de 26 de ani, din Simeria, care după ce a încălcat de două ori prevederile codului rutier, tot el a fost cel care a făcut pe nebunul.
Incidentul, desprins parcă din filmele cu proşti, a avut loc în urmă cu două seri, pe Bulevardul Decebal din Deva. Chiar în faţa unui echipaj al Poliţiei Locale, un şofer a întors brusc maşina pe linie dublă continuă, după care a parcat liniştit în dreptul indicatorului „Oprirea interzisă“. Poliţiştii l-au luat imediat la rost, şi i-au cerut actele maşinii, însă nici vorbă ca şoferul să stea la discuţii. După ce l-a făcut cu ou şi cu oţet pe unul dintre agenţi, l-a scuipat pe uniformă şi şi-a văzut mai departe de drum, intrând într-un magazin. Până s-a întors, însă, oamenii legii începuseră procedura de ridicare a autoturismului parcat ilegal. Văzând asta, şoferul s-a urcat rapid la volan şi a dat maşina în spate, lovind pe unul dintre poliţişti. „În urma loviturii, acesta a căzut la pământ. A avut nevoie de îngrijiri medicale, întrucât a suferit contuzii la ambii genunchi“, a declarat Dorin Zamfirache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Deva.
Povestea s-a încheiat abia după aproximativ o jumătate de oră, când poliţiştii au reuşit să îl prindă pe şoferul care a fugit de la faţa locului, încercând să scape nepedepsit. Bărbatul a fost dus la Poliţia municipiului Deva şi este cercetat în stare de libertate pentru ultraj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura