CE de Gimnastică din Turcia continuă cu întrecerea fetelor

14 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Întrecerile Campionatelor Europene de gimnastică artistică vor continua în aceste zile la Mercin, în Turcia, după ce băieţii şi-au desemnat medaliaţii la ediţia din acest an.
Începând de mâine este rândul fetelor să intre în competiţie pentru a-şi desemna cam­pio­anele, la individual compus, în finalele pe aparate şi în întrecerea pe echipe. Joi gimnastele senioare vor participa în calificări pen­tru finalele pe echipe, reprezentativa României fiind repartizată în prima subdi­vi­ziune, alături de echipele din Ucraina, Litua­nia, Slovacia, Ungaria, Austria, Turcia şi Isra­el, în cea de a doua subdiviziune fiind repartizate formaţiile din Cehia, Bulgaria, Luxemburg, Azer­baidjan,Slovenia, Letonia şi Croaţia.
Echipa de senioare a României este alcă­tuită din gimnastele Larisa Iordache, Ioana Stăn­ciulescu, Silvia Sfiringu, Antonia Duţă şi Daniela Trică, fetele fiind însoţie de antrenorii Liliana Cosma, Nicolae Forminte, Florin Co­tuţiu, Cristian Moldovan, Lăcrămioara Mol­dovan.
Junioarele Mara Ceplinschi, Ana Maria Bărbosu, Iulia Trestianu, Andreea Preda şi Ana Turcu, care au fost selecţionate pentru această competiţie vor evolua vineri în concursul care va desemna echipa campionă şi calificările pentru individual compus. România va evolua în prima subdiviziune alături de echipele din Cehia, Ucraina, Azer­baidjan, Slovenia şi Malta, în subdiviziuea a doua fiind repartizate Turcia, Ungaria, Croa­ţia, Bulgaria şi Letonia. Junioarele au fost însoţite de antrenorii Lucian Sandu, Gina Gogean şi Cătălin Meran.
Din delegaţia mai fac parte Răzvan Marcu şi Constantin Avramescu, care vor asigura asistenţa medicală a gimnastelor, iar Adela Popa şi Daniela Trandafir sunt arbitre care vor juriza evoluţiile din concurs.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Croaţia va găzdui campionatul European de Karate seniori

Comitetul Executiv European a decis acordarea dreptului de a organiza cea de a 56-a ediţie a Campionatului European de Karate...

TENIS. România va întâlni Italia în Billie Jean King Cup

Federaţia Internaţională de Tenis a anun­ţat noile date de desfăşurare ale meciurilor din cadrul Billie Jean King Cup by BNP...

FR Scrimă a premiat cele mai valoroase sportive din România

În cadrul unei festivitati de premiere, care a avut loc la Bucureşti, Federaţia Română de Scrimă le-a premiat pe cele...

Închide