Actualitate

Ce a pățit un recidivist care a jefuit o tânără

Fata vorbea la telefon cu prietenul ei când tâlharul a pus ochii pe telefonul ei mobil și rucsacul pe care-l purta în spate.
A atacat-o în scara blocului unde stătea iubitul ei iar acesta a acționat imediat. Hoțul n-a ajuns prea departe, iar până să fie dat pe mâna poliției a avut parte de o ”mustrare”.

I-a smuls geanta

Recidivistul în vârstă de 34 de ani, din Vulcan, a comis tâlhăria în luna ianuarie a acestui an și a fost imediat prins.
Era însoțit de alți doi bărbați și o femeie când a decis să o urmărească pe tânără pentru a o jefuit, dar nu s-a gândit la ceea cel așteaptă. ”Persoană vătămată a observat faptul că una dintre acele persoane (care purta articole de îmbrăcăminte de culoare închisă, având gluga trasă pe cap și în zona gurii și a nasului purta mască de protecție) a urmărit-o până la momentul ajungerii acesteia la parterul blocului, loc unde inculpatul i-a smuls geanta, de tip rucsac, în interiorul căreia deținea diverse bunuri personale și telefonul mobil marca Samsung A7, pe care îl ținea în mână, întrucât vorbea cu prietenul ei la telefon.Persoana vătămată a opus rezistență în momentul în care inculpatuli-a smuls geanta, însă din cauza faptului că acesta a smucit-o tare, s-a dezechilibrat și s-a lovit de suprafața peretelui lateral al blocului. Întrucât persoana vătămată a țipat, strigând ajutor, inculpatul a început să o lovească cu rucsacul în zona capului, sugerându-i să nu mai țipe, iar ulterior i-a smuls și telefonul mobil pe care îl avea în mână”, au reținut magistrații.Prietenul tinerei a auzit prin intermediul telefonului strigătul de ajutor, a ieșit din locuință și l-a prins pe recidivist. Alături de un amic aflat în vizită la el, tânărul l-a mustrat bine pe individ, l-a imobilizat și apoi l-a dat pe mâna polițiștilor. Judecătoria Petroșani l-a condamnat pe individ pentru tâlhărie calificată, dar cum mai avea un rest de pedeapsă a rezultat o sentință finală de 2 ani, 3 luni și 146 zile închisoare în regim de detenție.(M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura