Actualitate

Câți simerieni și-au găsit un job la Bursa locurilor de muncă

În Simeria, zilele trecute a fost or­ganizată o Bursă a locurilor de muncă, astfel ca aceia care nu au un job să-și rezolve situația și să aibă de lucru.

Monitorizați de Agenție
La eveniment au fost prezenți 22 agenți economici și 268 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Un număr de 74 persoane au fost selec­tate în cadrul acestei medieri pentru a ocupa un loc de muncă și 17 persoane au fost încadrate în muncă.
„La Parcul de Afaceri din Simeria s-a întâlnit cerea și oferta de locuri de muncă. Mulțumesc Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Inspecției Muncii, Inspectoratului Șco­lar, agenților economici și tuturor par­ti­cipanților pentru că au făcut ca acest lucru să se întâmple. Sunt, de ase­menea, bucuros că Parcul de Afaceri face pași siguri către obiectivul său primordial, acela de a contribui la dezvoltarea comunității locale, a agen­ților economici și a forței de muncă atât de necesare orașului nostru”, a decla­rat Iulius Bedea, primarul orașului Simeria.
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre per­soanele selectate au fost încadrate în muncă. Șefa AJOFM, Georgeta Tomuța, a declarat că sunt organizate burse ale locurilor de muncă în mai multe lo­calităție ale județului, astfel ca tot mai mulți hunedoreni să-și găsească un loc de muncă.

One thought on “Câți simerieni și-au găsit un job la Bursa locurilor de muncă

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.