Câţi dispăruţi figurează la IPJ Hunedoara

30 iulie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash


       Toată România vuieşte de crimele din Caracal şi despre incompetenţa şi indolenţa unor funcţionari care sunt plătiţi cu bani grei ca să ne apere. Şi, în acest context, se vorbeşte de dispariţia a sute de copii, adolescenţi, tineri din ţara noastră.
Acum, cazul Alexandrei, adolescenta omorâtă de monstrul din Caracal, scoate la suprafaţă nu neprofesionalismul celor care lucrează în instituţii importante, ci batjocura acestora faţă de cetăţeanul de rând. În aceste condiţii, am vrut să aflăm câte persoane dispărute sunt înregistrate la IPJ Hunedoara?
„Este vorba de plecări voluntare, nu de crime” Şi, iată ce am aflat. Sunt 57 de persoane date dispărute din judeţul nostru. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, în toate aceste cazuri nu este vorba de crime, sau de alte infracţiuni. ”Sunt plecări voluntare. Cei de la Investigaţii Criminale reanalizează din timp în timp dosarele respective. Periodic se reiau acţiunile de căutare”, a declarat comisarul Bogdan Niţu. Nu ştim de unde siguranţa poliţiştilor că e vorba de plecări voluntare, dacă nu au un rezultat în anchetele respective. Adică de unde ştie Poliţia că nu au fost omorâte sau traficate persoanele acelea? Prejudecata asta ar trebui să dispară. Cea mai veche dispariţie pe care o anunţă IPJ Hunedoara este din urmă cu 19 ani. Despre toţi cei 57 de hunedoreni nu se mai ştie nimic. Întrebările care sunt necesare în cazul dispariţiilor sunt: cine ne asigură că mai sunt căutate persoanele date dispărute? Ce înseamnă că se reanalizează dosarele? Când a fost efectuată ultima căutare în cazul unuia dintre cei 57 de dispăruţi din judeţul Hunedoara?
Alexandru Cumpănaşu, şeful ONG-ului Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României, a declarat recent că, după ce nepoata sa Alexandra a fost ucisă, va merge în toate judeţele şi va investiga cum inspectoratele de poliţie lucrează în cazul dosarelor de dispariţie a persoanelor.(Sorina Popa)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicu spune:

    Îmi pare rău de fata aceea omorâtă , dar de vina sunteti cu toții cei care v-ați lăsat conduși de niște corupții ( pe deasupra i mai si slăviți ) … așa idioții sunteti încât l-ați fi făcut pe becali președinte ! Îmi pare rău dar va meritați soarta !!!! O țara fără nici un scop bun ! Sunteti unul mai hapsân ca altul , iar in realitate muriți de foame … Sa ma *** pe ia de țara dacă atât poate oferi !! Așa ca Treziți-vă ca poate maine e copilul tău , sau chiar TU … nu mai dormiți , nu mai dați șpagă , nu mai scalavagiți , aveți 1 viața idioților

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Braconieri prinşi noaptea de poliţişti

La fel ca şi luna trecută, când cinci suspecţi de braconaj au fost opriţi de poliţişti şi jandarmi pe raza...

Nu se mai ştie nimic de el de mai bine de două zile

Un bucureştean de 34 de ani este căutat de poliţiştii hunedoreni după ce fratele său l-a dat dispărut. Bărbatul a...

Noi ofiţeri de imigrări, repartizaţi în judeţ

Biroul pentru Imigrări al judeţului Hunedoara va primi în rândurile sale noi poliţişti, proaspeţi absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru...

Închide