Câteva luminiţe, mult întuneric

11 x 1 tiglar (la minge)

Ciprian Marinuţ

Olimpic Simeria a obţinut primul punct în noul campionat, graţie unor goluri marcate în ultimele două minute, însă, fosta revelaţie a ediţiei trecute are numeroase slăbiciuni şi puncte vulnerabile.

Putea fi şi mai rău
Jocul bun, reuşit de echipa antrenată de Liviu Braşoveanu în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc a fost confirmat doar în primele 14 minute ale întâlnirii, de acasă, cu mai modesta CSM Focşani. Olimpic a demonstrat că ea a jucat în play-off şi adversara sa în play-out, doar în acest interval în care a condus cu 1-0 şi 2-1. Au urmat însă erori incredibile, din cauza cărora simerienii au fost obligaţi să muncească până în ultimele secunde, ca să scape de eşec.

Pe muchie de cuţit
Mai puternici la capitolul fizic, mai rapizi şi extrem de arţăgoşi, moldovenii au condus cu 3-2 la pauză, după ce au speculat bâlbele defensivei simeriene. Juniorul Bogdan Buta a egalat, 3-3, dintr-o lovitură liberă, în primul minut al reprizei secunde, însă, au picat alte două goluri ale adversarilor şi scorul a devenit 3-5. Acelaşi junior, Bogdan Buta, (27) a redus din diferenţă, după o pasă de maestru a căpitanului Tomescu, scor 4-5. Din păcate, tot Tomescu a deviat  în propria poartă în minutul 31 şi CSM Focşani şi-a refăcut avantajul de două goluri, scor 4-6. Meciul a curs în favoarea moldovenilor până în minutul 35, când antrenorul Liviu Braşoveanu a decis să rişte şi să joace în sistem 5-0. Cu Matei în rol de portar înaintaş, Olimpic a asediat careul advers, iar Ţiglar a reuşit o dublă în ultimele două minute, cu care şi-a salvat echipa de la al patrulea eşec din patru etape.

„Vom aduce întăriri“
Horaţiu Zaiu, preşedintele clubului simerian, s-a arătat nemulţumit de rezultat şi a spus că Olimpic are nevoie de  întăriri, pentru a redeveni echipa de anul trecut. „Un egal acasă cu o grupare cotată sub nivelul nostru e foarte puţin. Am fost deficitari la capitolul atitudine. Vom aduce întăriri şi la capitolul jucători şi pe banca tehnică, pentru a redeveni echipa de anul trecut”, a spus Horaţiu Zaiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare