Politica si administratie

Cât este bugetul județului pentru anul 2022

Bugetul județului nostru se ridică la 375 de milioane de lei, el asigurând necesarul continuării proiectelor de investiții și pentru începerea de noi lucrări.

Pentru investiții
„Continuăm proiectele de moder­ni­zare a drumurilor județene și lucrările de rea­bi­li­tare/întreținere în toate zonele județului Hune­doara, astfel încât toți locuitorii să beneficieze de căi de acces moderne și si­gure.
Alocăm bani pentru Să­nă­tate, toate cele trei uni­tăți spitalicești din sub­or­di­nea CJ Hunedoara pri­mesc bani pen­tru funcțio­nare și dezvoltare. Astfel, Spitalul Ju­de­țean de Urgență din Deva și Sana­to­riile de Pneu­mo­fti­ziologie din Geoa­giu și Brad vor avea su­mele nece­sare pen­tru o bună funcțio­nare. Ne do­rim ca hunedo­renii să be­ne­ficieze de asis­tență medi­cală la standarde ridicate. Așa cum am spus, anul 2022 este anul unei ofen­sive cul­turale fără precedent. CJ Hunedoara alocă bani pentru finali­zarea lu­crărilor de reabilitare a Casei de Cultură din Hunedoara și a Castelului Nopcsa din Săcel, pentru reabilitarea clădirii Teatrului Dra­ma­tic „I. D. Sârbu” din Petroșani și, în pre­mieră în România, administrația hunedoreană inves­tește în înființarea unui nou muzeu, la Orăștie. Județul nostru a moștenit un bogat patri­moniu, iar noi suntem datori să-l punem în va­loare. Sunt onorat să fac parte din echipa președintelui Laurențiu Nistor, echi­pa PSD, angajamentul nostru de a dezvolta armonios și echilibrat județul Hunedoara fiind priori­tate și în 2022”, a declarat Costel Avram (foto), administratorul public al ju­dețului Hunedoara. (A. Năstase)

One thought on “Cât este bugetul județului pentru anul 2022

  • Bugetul judetului Timis, pe acest an, este de 737 milioane de lei; Arad 429 de milioane; 674.645,26 mii lei Alba. Hunedoara este sărăcia zonei!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura