Câştigãtorii campaniei de colectare a deşeurilor

14 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Ieri, la sediul Primăriei Deva, a avut loc tragerea la sorţi a celor 55 de premii puse în joc, în cadrul acţiunii de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), organizate de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, în colaborare cu administraţia locală.

Cine a câştigat bicicletele…

Rezultatul campaniei de colectare a fost unul neaşteptat de bun, luându-i prin surprindere chiar şi pe organizatori. Peste 17 tone, de deşeuri electrice şi electronice au fost colectate atât din Deva, cât şi din localităţile aparţinătoare reşedinţei de judeţ. Toţi cetăţenii care au dus deşeurile la centrele de colectare, deschise în perioada 10-11 septembrie, au participat şi la tombola cu premii. Au fost puse în joc cinci biciclete DHS şi 50 de tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei. În urma tragerii la sorţi, câştigătorii celor cinci biciclete sunt: Denisa Andra Chriş Hoban-Bârcea Mică; Carmen Diaconeasa -Timişoara; Radu Haraci-Deva; Silvia Sobea-Deva şi Andrei Vizitiu-Deva. Numele câştigătorilor, inclusiv a celor 50 de tichete valorice, au fost extrase din urnă de elevii Colegiului Tehnic Hurmuzescu din Deva, care s-au oferit voluntari în campania de informare şi colectare a deşeurilor.

Lista norocoşilor, inclusiv a celor 50 de câştigători ai bonurilor valorice, se află afişată la primărie şi pe site-ul acestei instituţii. De asemenea, începând de astăzi, câştigătorii sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile de la Primăria Deva, camera nr.5., între orele 10.00-13.30. Reprezentanţii Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec spun că, peste două săptămâni, va avea loc o nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, de data aceasta în municipiul Hunedoara şi localităţile aparţinătoare.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Lider perfect în Liga a IV-a

Minerul Uricani a câştigat detaşat (scor 4-0) partida cu Inter Petrila  din etapa a III-a a Ligii a IV-a şi...

Minori, hoţi de casetofoane

În noaptea de duminică spre luni, adică exact atunci când ar fi trebuit să fie de fapt, în pat, pregătindu-se...

Băutura l-a adormit, dosarul penal „l-a trezit”

Un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Petroşani, a fost deranjat din somn, la prima oră a zilei de...

Închide