Castelul Corvinilor, prezentat la Târgul de turism de la Barcelona

04 Castelul-Huniazilor-4Oana Mihnea

În perioada 17-19 noiembrie, Castelul Corvinilor de la Hunedoara participă la Târgul Internaţional de Turism IBTM World care va avea loc în Spania, la Barcelona.
Castelul Corvinilor a participat şi anul trecut la târgurile de profil de la Londra şi Lugano, din Elveţia, iar acum a venit rândul celui din Spania. „Este vorba despre un program de promovare al castelului şi ne-am înscris în luna februarie ca să facem parte din cei peste 30 de reprezentanţi din ţară. România va avea un stand la Barcelona, iar castelul va face parte din acesta. Târgul este al treilea ca importanţă mondială şi stabileşte pachetele turistice pentru anul viitor. Pentru Castelul Corvinilor este un moment foarte important, deoarece o să ne facem cunoscuţi în întrega lume şi vom atrage în acest fel mai mulţi turişti la Hunedoara“, a declarat Costin Tinca, directorul Castelului Corvinilor.
Delegaţia care va merge în Spania este alcătuită din trei persoane, iar din bugetul local trebuie acoperite cheltuielile cu transportul până la aeroport, cazarea participanţilor şi editarea unor materiale de promovare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.