Cascadorie auto pe sensul giratoriu

19 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Mihai Leonard

Ieri, dimineaţa, conducătorii auto care au circulat după ora 6,45 pe DN7, odată ajunşi în sensul giratoriu de la viitorul hypermarket Carrefour, au avut parte de o privelişte mai puţin obişnuită. Un autoturism Dacia 1300, de culoare galbenă, trona în vârful rondoului din giratoriu.

Cel care a reuşit performanţa de a cocoţa maşina taman în acel loc este Gabriel T., un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Călan. În timp ce se deplasa pe D.N.7, pe direcţia de mers Simeria – Deva, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, bărbatul a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a oprit pe rondoul din centrul sensului giratoriu. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, şi spre norocul lui, rezultatul a fost negativ. Ca urmare, eroul acestei cascadorii auto s-a ales doar cu amendă în cuantum de 360 lei.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Păi cum să nu fure ouăle…?

Cu vreo câţiva ani în urmă, am citit o chestie simpatică, nu mai ştiu dacă am scris de ea sau...

Salariile asistenţilor personali, achitate în rate

Aşa de bine s-a gospodărit primarul comunei Burjuc, încât este nevoit să plătească salariile asistenţilor personali, în rate. Mai grav...

Cum a devenit, la Vorţa, sãrãcia un avantaj

Comuna Vorţa, comunitate mică de circa 1.100 de suflete, ce trăiesc în aproape 350 de gospodării risipite în şapte sate,...

Închide