Casa secretarului de stat Doru Vişan, călcată de hoţi

19 noiembrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, hunedoreanul Doru Vişan, a căzut victimă a spărgătorilor de case, chiar a doua zi după întrunirea PSD de la Herculane, unde a fost condamnat statul paralel şi ilegitim.
Sâmbătă, a fost călcată de hoţi casa părintească din Ciuperceni, judeţul Gorj, a demnitarului din Guvernul Tudose. Poliţiştii au ajuns în scurt timp acasă la secretarul de stat, unde au făcut verificările de rigoare.
Totodată, a fost chemată la faţa locului şi o ambulanţă, deoarece lui Doru Vişan i s-a făcut rău, atunci când a văzut că i s-a prădat casa de vacanţă. El a fost transportat la spital. Potrivit poliţiştilor, sesizarea privind furtul a fost făcută de un bărbat de 61 de ani, care a reclamat că i s-au furat bani şi obiecte din casă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Machiavelli spune:

    O fi trecut pe acolo Dragnea … ?!
    In vizita.
    Si, din obijnuinta ….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Doi jandarmi au prins un hoţ în flagrant

Doi jandarmi, aflaţi în timpul liber, maiorul Sorin Stanciu şi plutonierul major Alin Nicola, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean,...

Liberalii ies în stradă împotriva guvernării PSD

Liberalii hunedoreni îi aşteaptă pe toţi cei nemulţumiţi de Guvernul Tudose, astăzi, în faţa sediului Prefecturii, din Deva, începând cu...

Şefii PRM de la judeţ, în conducerea centrală a partidului

Noul preşedinte al PRM este de câteva zile Victor Iovici. Filiala judeţeană a PRM Hunedoara a fost reprezentată de o...

Închide