Carrefour nu renunțã la investiția din Deva

05 carrefour

Nicolle Ebner

Criza economică i-a făcut şi pe investitorii din Deva mai precauţi, situaţie în care unele lucrări au fost blocate. Printre acestea şi hypermarketul Carrefour din Deva, care, potrivit declaraţiilor făcute de edilul şef al reşedinţei de judeţ, va fi inaugurat doar în luna septembrie a anului viitor.

Pauză de lucru prelungită
Vestea bună, spune primarul Mircia Muntean, este că, cel mai mare lanţ de hypermarketuri din România nu a renunţat la proiectul din Deva. Investitorul a oprit lucrările de aproape două luni, însă, după cum spune Mircia Muntean, constructorul are tot interesul să ducă proiectul până la capăt, în timp util, şi nu are de gând să tărăgăneze prea mult lucrările. „Ieri, am primit ultimele informaţii cu privire la derularea investiţiei. Vor face o pauză pe timp de iarnă, normală în domeniul construcţiilor, urmând ca odată ce timpul le va permite, să reia lucrările. Din păcate, cei care au depus, la Primăria Deva, cereri de angajare, mai au de aşteptat până anul viitor. Asta este situaţia, dar să fie pregătiţi, pentru că, în final, la Carrefour Deva vor fi 1.200 de locuri de muncă, deoarece se vor realiza toate magazinele prevăzute în proiect”, a declarat Mircia Muntean.
Între timp, Primăria Deva s-a angajat ca în decurs de o lună, să finalizeze  sensul giratoriu cu toate intrările şi ieşirile din DN 7 în parcarea Carrefour, urmând ca din luna martie, să înceapă amenajările zonei.

3 comentarii la „Carrefour nu renunțã la investiția din Deva

 • 26 ianuarie 2010 la 20:11
  Permalink

  cand se va deschide si la deva magazinul. O DATA PROBABILA

 • 29 aprilie 2010 la 10:40
  Permalink

  O DATA DE DESCHIDERE . SE FAC ANGAJARI??????????????????

 • 13 februarie 2011 la 15:40
  Permalink

  nu va aventuratii mai sa lucrati in carrefour k astia sunt cei mai criminali oamnei! mie nici daca mi-ar da o mie de euro nu as mai lucra la ei, sunt cei mai penali si mai hotii. In carrefour ii mafie curata!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.